Benim verdiğim apk ile Set Orientation uygulamasını kullanama gerek yok. Set Orientation tam ekran yapmıyor zaten açılış ekranını, üye girişi yapmadan ulusal kanalları izlemek için alternatif olarak paylaştım. Ancak sen tek şifreni girip üyelik ile izlemek istiyorsan air klavye ile bunu yapabilirsin gibi geliyor bana, ama yinede tam emin değilim.Üstadım uygulamayı kurduktan sonra, maus yardımıyla ulusal kanalları seyrediliyor.
Set Orientation programını otomatik, Landscape konumlarına getirmeme rağmen ekran yatay hale gelmiyor.
Üyeliğim var yine kullanıcı adı ve şifre giriyorum ekranın tamamı görünmediği için bir sonraki adıma geçemiyorum.
Android box'ın çözünürlüklerinin tamamını denememe rağmen, bir türlü giriş ekranı dik dahi olsa tam ekran görünmüyor. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Şimdi air klavye ile kullanıcı adı ve şifreni girdikten sonra, belki klavyede ileri tuşuna basarak giriş yapabilirsin diye düşündüm. Çünkü klavyelerde ileri, giriş tuşları oluyor.İlgine teşekkür ederim Üstadım, klavye kısmında sıkıntı yok, kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum, fakat altta bulunan girişe tıkla kısmı büyük ekranda görünmediğinden bir sonraki adıma geçemiyorum. Büyük bir ihtimal çözünürlük ile ilgili, denedim fakat oradan da bir çözüm bulamadım.
Dediğin gibi sadece ulusal kanallar seyredilebiliyor şifre girmeden...