Titan 4K Tivibu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R Çevrimdışı

rocky2018

Yeni Üye
24 Ara 2024
4
39
Titan 4K cihazında tivibu üyeliği kullanıyorum, daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum, uygulama çok kasıyor, kesintili şekilde çalışıyor,
internet bağlantısı yeterli, diğer uygulamalar youtube, film uygulamaları vb. kesilmeden akıcı biçimde çalışıyor,
cihazdaki tivibu uygulaması yenilenebilir mi, android markette bulunan uygulama bu cihaz için adapte edilebilir mi?
Neler yapılabilir akıcı şekilde çalışması için uygulamanın, bunun için bir çözüm üretilebilir mi?

Teşekkür ederim
😊

M Çevrimiçi

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
251
36
Lisanslı bir cihaz kullanıyorum mi stick 4k. Tivibu go uygulaması uçuyor hocam. Hele kanal geçişleri uyduyu aratmıyor. Size tavsiyem lisanslı bir cihaza geçmeniz

R Çevrimdışı

rocky2018

Yeni Üye
24 Ara 2024
4
39
Lisanslı bir cihaz kullanıyorum mi stick 4k. Tivibu go uygulaması uçuyor hocam. Hele kanal geçişleri uyduyu aratmıyor. Size tavsiyem lisanslı bir cihaza geçmeniz
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Ben linux işletim sistemi üzerinden bir çözüm arıyorum, teşekkürler tekrardan.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
Mesajlarını silmişsin ,neyse ki geri getiriliyor :ok Bu arada şunu yazayım, linux yazılımına android uygulamaları yüklenmez, mesaj silinmesi nedeni ile konuyu kilitliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt