Tiktok Sayfasında Eski Bilgisayar Parçaları ile Bilgisayar Toplayan Bir Genç Vardı Hatırlayan Varmı Acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Televizyon Teknisyeni Çevrimdışı
20 Mar 2022
325
20
Evet arkadaşlar 2020 yılından 2023 yılında kadar maddi yetersizliklerden dolayı eski bilgisayarını tamir eden bir genç vardı hatta eski bilgisayarını kocaman vantilatörle soğutma videosuda atmıştı bu genci hatırlayan varmı acaba şimdi ne oldu ona video paylaşmıyor 😟

çok izlerdim ben o genci baya iyi içerikleri vardı

hatırlamayanlar için attığı videolardan ss paylaşabilirim

Screenshot_2024-08-22-10-55-13-212_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-08-22-10-55-09-748_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2024-08-22-10-55-05-905_com.miui.gallery.jpg

Bu genç hakkında kötü yorum yapmayın tek ricam budur

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
o gencin sen olma ihtimali nedir. :hihi
Büyük çoğunluğumuz bende dahil yokluğun ne olduğunu neler yaptırdığını çok iyi biliyoruz.

20 Mar 2022
325
20
o gencin sen olma ihtimali nedir. :hihi
Büyük çoğunluğumuz bende dahil yokluğun ne olduğunu neler yaptırdığını çok iyi biliyoruz.
Sus abi çaktırma beni tanıyan varmı diye arıyorum 😂

Böyle hatta değişik şeyler denemeyi seviyordu bir z906 ses sitemini almayi çok istiyordu ve sonradan almayı başarmıştı hiç hatırlayan yokmuuu

2009 model bilgisayarına Windows 10 64 bit atıp kullanıyordu 😂

1 GB ramla the forest oyanama çalışıyordu garibim 🥺

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Sus abi çaktırma beni tanıyan varmı diye arıyorum 😂

Böyle hatta değişik şeyler denemeyi seviyordu bir z906 ses sitemini almayi çok istiyordu ve sonradan almayı başarmıştı hiç hatırlayan yokmuuu

2009 model bilgisayarına Windows 10 64 bit atıp kullanıyordu 😂
3 ay öncesine kadar 2007 yılında aldığım notebookta windows 10 aktif şekilde kullanıyordum. Sıksık donanım hatası verince Masaüstü topladım.

20 Mar 2022
325
20
Sürekli peynir ekmek satın alır gibi DDR2 LGA 775 tipi anakartlari topluyordu çünkü DDR3 e geçecek kadar parası yoktu

Sonradan yine bir gün Bilgisayar toplarken yere yığıldı kaldı ailesi bu duruma son vermek için ona oyuncu bilgisayarı aldı

3 ay öncesine kadar 2007 yılında aldığım notebookta windows 10 aktif şekilde kullanıyordum. Sıksık donanım hatası verince Masaüstü topladım.
eskiden laptop almak çok zordu sota abim o zamanın askeri ücretine dayanarak söylüyorum bunu

sana il bilgisayarımı alma anımı anlatayım

yada bunun için ayrı bir konu gireceğim forumumuza

ilk bilgisayarınızı nasıl aldınız diye güzel bir konu olacak

4 gb ramla outlast oynamıştı akıcı bir şekilde sonradan 4 gb rami söküp 1 gb yapıp oynamaya çalışmıştı ama ram bilgisayarı başlatamadı

sota abim böyle eski nostaljik bir bilgisayar bulabileceğim istanbulda bir yer varmı nostaljinin dibine vurmak istiyorum ctv (tüplü) mönütör toplu mause flan

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt