- 23 Kas 2017
- 20,969
1 Oyun + 2 DLC 30 TL. (Son 26 Saat)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
KOSOVALI' Alıntı:Bu oyun oynadığım en iyi oyunlardan biridir. Oyuna vakit ayırıyorsanız kesinlikle oynayın.
Muratti' Alıntı:Türkiye ye inanılmaz güzel bir fiyatlandırma ile sunmuşlardı Adamlar. Tekrar helal olsun diyorum.
RPG Sever birisi olarak Witcher oynadıktan sonra kolay kolay oyun beğenemiyor insan. Verilen para son kuruşuna kadar değiyor.
Son dönemlerde paragöz oyunu bitirmeden satışa sunan "early acces" etiketini kullanarak satışa sunan sahtekar firmalar CD Project Red'i örnek almalı diye düşünüyorum.
KOSOVALI' Alıntı:Sürekli oluyor o kampanya bende o kampanya ile almıştım
KOSOVALI' Alıntı:PUBG benimde sinirimi bozmaya başladı. Her güncellemede yeni bug çıkıyor ve şu optimizasyonu hala daha çöp.
KOSOVALI' Alıntı:Bi kayıklı motor var oyunda evlere şenlik
Umut Barış' Alıntı:KOSOVALI' Alıntı:Bi kayıklı motor var oyunda evlere şenlik
PUBG'de mi? :sırıtma:
KOSOVALI' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:PUBG'de mi? :sırıtma:
He. Ağırlık yapsın diye arakdaşı kayığa oturtuyom ama hine takla hine takla. Bi saçmalıkta aracın ucuyla adama dokunsan canının yarısı gidiyor adamın. Aracın hızı hiç önemli değil.
Umut Barış' Alıntı:Muratti' Alıntı:Türkiye ye inanılmaz güzel bir fiyatlandırma ile sunmuşlardı Adamlar. Tekrar helal olsun diyorum.
RPG Sever birisi olarak Witcher oynadıktan sonra kolay kolay oyun beğenemiyor insan. Verilen para son kuruşuna kadar değiyor.
Son dönemlerde paragöz oyunu bitirmeden satışa sunan "early acces" etiketini kullanarak satışa sunan sahtekar firmalar CD Project Red'i örnek almalı diye düşünüyorum.
PUBG'yi mi kast ediyorsunuz? :sırıtma: