Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Hükmün açıklanmasının geri bırakılması bu tarz ZİBİDİ ler için ''hiç bir şey olmadan yırttı'' gibi görülse de siciline işlenen durum olması, bu tarz bir davaya daha adı karışacak olursa iki davadan da hüküm alabiliyor olması gibi bağlayıcı durumlar yüzünden belli bir süre de olsa ''İNSAN TAKLİTİ yapmasına neden olabilir'' diye kendimi avutuyorum.Asliye mahkemesine çıkacakmış bişey olmaz abi buna
Ağır cezaya gitse yatardı da zaten adlı kontrolle serbest bırakılmış
İyi bi avukatla iyi hal falan indirim alır sonra para cezasına çevirirler yada hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını talep ederler
Abi ülkenin kolluk kuvvetlerine diklenen kim var ise alaşşağı etmek DEVLETİN görevidir, o kadar.Daha beter olsun bu ve bunun gibiler. Bi de polise kafa tutan iki tane apaçi vardı.
Bak vallahi bu konuda hemfikirim, ama bu ZİBİDİ nin bir yerlerini de kaldırıp bir de ekrana vs çıkarmışlar halen ''Mağdurum ben'' diyor utanmaz."Dışarıdan bakınca, bu işlerin böyle yürüdüğünü ve benim de bu şekilde yırtabileceğimi düşündüm ama o iş büyük amcalarda oluyormuş, ben aptallık ettim, lütfen beni affedin" dediğini videoya alsınlar ve ana haber bültenlerinde yayınlansın, bu konuda burada kapansın...
Ben mağdurum diyebiliyorsa o zaman hiç indirimsiz 5 yılı geçirivercen...Bak vallahi bu konuda hemfikirim, ama bu ZİBİDİ nin bir yerlerini de kaldırıp bir de ekrana vs çıkarmışlar halen ''Mağdurum ben'' diyor utanmaz.
Bitmedi bu Allahın belası mağdurlar
Nereden tutarsak tutalım bi yerden elde kalıyoruz ??? ama eleman haklı be abi o teşkilat adamı ipten alır.Abi ülkenin kolluk kuvvetlerine diklenen kim var ise alaşşağı etmek DEVLETİN görevidir, o kadar.
Ancak bu paralı sosyal medya linçcileri yüzünden polisin de eli kolu bağlı artık. Ülkede polisten korkan vatandaş hemen elini cebine atıp videoya çekiyor, aynı ülkede Hakimden korkan polis hemen elini cebine atıp videoya çekiyor (Sarhoş hakimin polislere ettiği eziyeti biliyorsunuz)
Yahu bana gelen tv leri ben de korkudan hemen kameraya alıyorum ''Bak burası şöyle burası böyle haaaaaa ona göre' diyerek biz neyi tartışıyoruz ki daha
Abi ülkenin kolluk kuvvetlerine diklenen kim var ise alaşşağı etmek DEVLETİN görevidir, o kadar.
Ancak bu paralı sosyal medya linçcileri yüzünden polisin de eli kolu bağlı artık. Ülkede polisten korkan vatandaş hemen elini cebine atıp videoya çekiyor, aynı ülkede Hakimden korkan polis hemen elini cebine atıp videoya çekiyor (Sarhoş hakimin polislere ettiği eziyeti biliyorsunuz)
Yahu bana gelen tv leri ben de korkudan hemen kameraya alıyorum ''Bak burası şöyle burası böyle haaaaaa ona göre' diyerek biz neyi tartışıyoruz ki daha
Her şey YAPMAK İSTEYEN devlet adamlarında yatıyor.Devlet al aşşa eder de abi nereye dolduracak bunları bide bakım masrafı var bunların ?
Bi de girip çıkınca isim yapacak aklı sıra daha tehlikeli olacak sonra teşkilatçı abi olur adı