K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
son bir kaç gündür fazla terlememe durumu yaşıyorum, bu sıcakta terlememe gibi bir durum yaşan varmı ?
Aslında terlemek görecelidir. Vücudunuz sıcaklık düşürmek istediğinde ter salgılar, bunu zaten biliyoruz.
Havadaki bağıl nem %100 ise bütün teriniz vücudunuzda kalır. Buna “terlemek” denir.
Havadaki bağıl nem %0’sa (ki zor ama %10-20 mümkün) bütün teriniz buharlaşır. Bu sefer de yeterince terlemediğinizi düşünebilirsiniz.
Muhtemelen sorun sizde değil yani. Ama yine de bir doktora görünün. Özellikle su ihtiyacı da hissetmiyorsanız gerçekten hormonel veya nörolojik bir sorun var olabilir.
Çok sıcak nem oranı yüksek terlemen normal herkes şikayetçi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
+Ağustos ortası
Terleme değil,terlememe mübarekson bir kaç gündür fazla terlememe durumu yaşıyorum, bu sıcakta terlememe gibi bir durum yaşan varmı ?
Terleme-mesi havaya bağlı dün terlemedim hava kapalı biraz yağmurluydu mesela şartlar önemliTerleme değil,terlememe mübarek
Emmi onu konuyu açana sor konu başlığı öyle demiyorTerleme değil,terlememe mübarek
Valla hanıma da okuttum mesajını ,gece vakti bastı kahkahayı,"hiç bir şey olmasa bile mutlaka" diye geçen bir söz var ya,ona benzemişTerleme-mesi havaya bağlı dün terlemedim hava kapalı biraz yağmurluydu mesela şartlar önemli
sıcak ağustos ter geçince terlememe dikkat etmedim temmuz ağustos terleme ayı
Terlemek ya da TERLEMEMEK işte bütün mesele bu..! Normalde terleyen biriyseniz benim gibi, terlemediğiniz zaman vücudunuzda bir sıkıntı var demektir, son bir iki günde yaptığınız veya yapmadığınız olağandışı şeyleri bir düşünün, oradan bir çıkarım yapabiliyorsanız ne ala yoksa bir dahiliye uzmanından yardım almanız en mantıklısı, sorun böbreküstü ter bezlerinizin düzenli çalışmaması gibi duruyor.hımmmmm, bak şimdi derdimizi paylaştık ne oldu iyimi , forumda doktor da yok bedava muayene olsak
İyi ya işte ,olaya esprili şekilde yaklaşırsak ,ha bire kafanda kurmazsın ,daha ne istiyorsun mübarek,bizden iyi Dr. mu olurhımmmmm, bak şimdi derdimizi paylaştık ne oldu iyimi , forumda doktor da yok bedava muayene olsak
tamamdır ,Bundan sonra emmi usta değil, Doktor emmi usta derim tabiki şaka , ilk konu başlığındaki eksik yazım hatası için üzğünüm,arkadaşın biri yanlış anlamış ,ama sadece başlığı degil mesajı'da okusa anlardı sanırım, sen anlamışsın usta, pardon doktor emmi usta yani sadece konu başlığı değil yazılan mesaj okununca anlaşılıyor, terlememe konusu sanırım geçici bir problemdi, paylşmak istedim hava şartlarından başkasıda yaşamışmı diye, paylaşmaz olaydım neyse son pişmanlık fayda etmiyor Dr. ustaİyi ya işte ,olaya esprili şekilde yaklaşırsak ,ha bire kafanda kurmazsın ,daha ne istiyorsun mübarek,bizden iyi Dr. mu olur
Yoo,gayet iyi oldu sorman sevgili ramazan,inan,istersen başlığı değiştirebilirimtamamdır ,Bundan sonra emmi usta değil, Doktor emmi usta derim tabiki şaka , ilk konu başlığındaki eksik yazım hatası için üzğünüm,arkadaşın biri yanlış anlamış ,ama sadece başlığı degil mesajı'da okusa anlardı sanırım, sen anlamışsın usta, pardon doktor emmi usta yani sadece konu başlığı değil yazılan mesaj okununca anlaşılıyor, terlememe konusu sanırım geçici bir problemdi, paylşmak istedim hava şartlarından başkasıda yaşamışmı diye, paylaşmaz olaydım neyse son pişmanlık fayda etmiyor Dr. usta