Burada dursun. SotaTemmuzdan beridir Braun ırt 6520 modelini kullanıyorum. Ölçüm hassasiyeti noktasından oldukça memnunum. İncelemesini aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Bu arada konu yanlış yerde açılmış sanırım Umut Barış .Braun 6520 Ateş Ölçer
Braun kulak içi ateş ölçer için hazırladığım video sizlerle.... Braun ırt 6520 incelemesi, Braun 6520 yorum;tavsiyeforumu.com
Ben ve F fikoloji braun 6520 kullaniyoruz.Temmuzdan beridir Braun ırt 6520 modelini kullanıyorum. Ölçüm hassasiyeti noktasından oldukça memnunum. İncelemesini aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Bu arada konu yanlış yerde açılmış sanırım Umut Barış .Braun 6520 Ateş Ölçer
Braun kulak içi ateş ölçer için hazırladığım video sizlerle.... Braun ırt 6520 incelemesi, Braun 6520 yorum;tavsiyeforumu.com
Hocam özellikle çocuk için alınacaksa temessız termometre tavsiye etmem. Hava sıcaklığından ve tutulan bölgeden çok fazla etkileniyor. Büyük için tavsiye eder miyim onu da etmem ona para verinceye kadar dijital koltuk altı termometre daha mantıklı bana göre.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kullanıyoruz ve memnunuz.
Bu temassızların alayının hikaye ölçümü etkileyen çok fazla parametre var.Hocam özellikle çocuk için alınacaksa temessız termometre tavsiye etmem. Hava sıcaklığından ve tutulan bölgeden çok fazla etkileniyor. Büyük için tavsiye eder miyim onu da etmem ona para verinceye kadar dijital koltuk altı termometre daha mantıklı bana göre.
Koltuk altında da terleme çok farkediyor Sota hocam. Ölçüm açısından en güvenilir civalı ile rektal, sonrada kulak içi..Bu temassızların alayının hikaye ölçümü etkileyen çok fazla parametre var.
Kulak içi ve koltuk altı ölçümünün yerini hiçbirşey tutmaz.
Şaşırdım ? <<<<---------------- şaka yapıyorum hiç şaşırmadım. Senin tecruben yeter eski toprakCivalı en iyisidir ,bizim oğlan sakladı kendi çocukluğunda aldığımızı "bende çocuklarıma kullanırım" dedi
( Oh işte bu konuya da yazdım iyimi )
Ayaklı ansiklopedi çevir çevir oku.Şaşırdım ? <<<<---------------- şaka yapıyorum hiç şaşırmadım. Senin tecruben yeter eski toprak