Televizyonuma sağlam bir askı aparatı lazım

F Çevrimdışı

fkomaralp

Yeni Üye
26 Eyl 2021
14
35
Merhabalar.

Duvara sabitlediğim 65" bir televizyonum var. Fakat sorunum şu, duvar ile televizyon arasındaki mesafe çok küçük kaldığından televizyona bir cihaz takmaya çalışırsam televizyonu indirmem gerekiyor. Yani bana öyle bir aparat lazım ki, televizyona bir kablo takacağım zaman ileri alayım işim bitince de yerine süreyim. Ve sağlam bir aparat olsun istiyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,337
13 senedir 55'' tv hareketli askı aparatını sorunsuz şekilde kullanıyorum. Cihazınız büyük olduğu için çift kollu olan modelleri tercih edin montajı yaparken de küçük dübel, vida kullanmayın.

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
623
56
dübeli elinden geldiğince duvara sıkı geçmesi sağla
Geçenlerde benim de başıma geldi, 65" inch TCL tivyi servis ahşap tv ünitesine küçücük vidalarla tutturmuş gitmiş. TV sahibi benim mesai arkadaşımdı bazı ayarlama işlerine gittim baktım küçücük vidalarla tutturup kaçmışlar. Ben arkadaşa söyledim bu TV'yi böyle bırakamayız dedim ve sonra ahşap TV ünitesini ahşap uçla deldik ve büyük vidalarla TV ünitesinin arkasından çıkacak şekilde yeniden monte ettik. Böylece çok sağlam oldu.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,337
Geçenlerde benim de başıma geldi, 65" inch TCL tivyi servis ahşap tv ünitesine küçücük vidalarla tutturmuş gitmiş. TV sahibi benim mesai arkadaşımdı bazı ayarlama işlerine gittim baktım küçücük vidalarla tutturup kaçmışlar. Ben arkadaşa söyledim bu TV'yi böyle bırakamayız dedim ve sonra ahşap TV ünitesini ahşap uçla deldik ve büyük vidalarla TV ünitesinin arkasından çıkacak şekilde yeniden monte ettik. Böylece çok sağlam oldu.
bu boyuttaki cihaz 7lik dübele güvenemezsin 10luk iş görür duvar gevşekse gerekirse çelik dübel atılmalı.

Geri
Üst Alt