Deneyim Televizyona Bluetooth Aparatı

B Çevrimdışı

burak2444

Yeni Üye
18 Ara 2022
19
34
Merhaba daha önceden bir konu içinde konuştuğumuz ve sonunda alıp deneme fırsatı bulduğum Bluetooth cihazı ile ilgili fikirlerimi paylaşacağım.

Öncelikle bu cihaz Bluetooth olmayan televizyonlara Bluetooth kulaklık yada baska bir cihaz ile bağlanıyor.

1-) Cihazı tv ya da herhangi bir usb bağlantısına bağlayarak güç alınıyor. Aux kablosunu da tv' nin kulaklık çıkışına bağlıyoruz.

2-) Bağlanacak Bluetooth cihazı herhangi bir yere bağlı değilken direkt kendisi otomatik bağlandı.

3-) Peki ses? Bağlanınca hafif parazit sesi geliyor ve tv sesi ile az da olsa belli oluyor.

3-) Hareket edince ses kesintisi oluyor.

Velhasıl hiç yoktan iyidir diyeceğim ama pek memnun kalmadım.
Ürün fiyatı 55TL olunca böyle de performans oluyor :). Daha kaliteliler var belki ileride onlardan alırım.

IMG_20230819_014054.jpg
IMG_20230819_012446.jpg

teraspy teraspy slowfood slowfood

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Fikir güzel ama dediğiniz gibi daha yüksek fiyatlı ürünler ile verim artar.
Öbür türlü onu söküp anten lehimlemek denenebilir ama çipin çıkışı düşük muhtemelen, yapılabilecek bir şey yoktur muhtemelen.
Bir zamanlar Logitech adaptör ucuzdu.

B Çevrimdışı

burak2444

Yeni Üye
18 Ara 2022
19
34
Merhaba. Sayın teraspy teraspy Emmi' nin daha önce başka bir konuda tavsiye verdiği gibi, güç kaynağı olarak TV' yi değil eski telefon şarj adaptörünü kullanın. Akımda filtre komponenti bulunduğu için paraziti ciddi oranda önleyecektir.
Son deneyim olarak,
bu dediğinizi kullandım parazit ciddi oranda düştü iyi oldu. İkinci olarak da aparat tv arkasındaydı ilkinde, şimdi tv' nin üstüne çıkardım dışardan görünecek şekilde kesinti de kesildi. Şu an tam istediğim gibi oldu :krokop

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Son deneyim olarak,
bu dediğinizi kullandım parazit ciddi oranda düştü iyi oldu. İkinci olarak da aparat tv arkasındaydı ilkinde, şimdi tv' nin üstüne çıkardım dışardan görünecek şekilde kesinti de kesildi. Şu an tam istediğim gibi oldu :krokop
Çok güzel oldu. İşte tavsiye forumu geleneği. Minimum maliyet maksimum fayda. :ok 😍

Geri
Üst Alt