Televizyon konusunda yardım

K Çevrimdışı

Kiharion

Yeni Üye
1 Ağu 2024
3
28
Merhabalar, yeni evliyim evimize ilk televizyonumuzu alıcam ama çok kararsızım ve bu konuda pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim,
İzleme mesafesi en fazla 3 metre
Direkt karşıdan izlenecek
Genel olarak film dizi veya spor, çok nadiren oyun
Gözüme hoş gelen 2 model Tcl c755 veya
Samsung Qn85d ama sizin tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkür ederim

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,659
40
Merhaba, hoş geldiniz.

QN85D, QN85C, Q80D, C755 olmak üzere bu 4 modelden birini alabilirsiniz. Hatta Q80C de olabilir.

QN85D modelinde karartma bölgesi sayısı eski modele göre (QN85C) azaldı. Bu bağlamda, eğer fiyat olarak daha uyguna bulursanız Q80D veya Q80C de düşünebilirsiniz. QN olanlar Mini Led, Q olanlar normal led.

Buradan özellikle son 2 sayfaya bakın, W Winston un son yorumlarına göz gezdirin.
Samsung TV Modelleri Özellikleri

Samsung'un yukarıda saydığım modellerinin arasından hangisinin fiyatı daha uygunsa ona bakın. Samsung ve TCL arasından tercih yapacaksanız, Samsung alın. Fakat arada ciddi fiyat farkı varsa (8-10K gibi) TCL C755 de güzel bir tv.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
55Q80B (2022) – 884 cd5
5Q80C (2023) – 673 cd
55Q80D (2024) – 1123 cd
C755 bölge sayısı fazla olmasına rağmen bu tek başına bir avantaj sağlamıyor. Çoğu sahnede siyahi çok bastırıyor.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Listene bence LG 55CS yada 55C3 de ekleyebilirsiniz. 44 bin civarı. Baktığınız LCD lerle hemen hemen aynı fiyatta

K Çevrimdışı

Kiharion

Yeni Üye
1 Ağu 2024
3
28
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Samurai Samurai W Winston .
İlk başlarda oled istiyordum ama herkes oledler yanıyor diye söyleyince olede yakın performans veren ürünler aramaya başladım. Eşim daha çok normal televizyon kanalları izliyor o kanalın logosu orda kalırsa diye vazgeçmiştim, Ama tavsiyeniz üzerine Q80d ve LG cs3 modelleri arasında seçim yapacağım

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Samurai Samurai W Winston .
İlk başlarda oled istiyordum ama herkes oledler yanıyor diye söyleyince olede yakın performans veren ürünler aramaya başladım. Eşim daha çok normal televizyon kanalları izliyor o kanalın logosu orda kalırsa diye vazgeçmiştim, Ama tavsiyeniz üzerine Q80d ve LG cs3 modelleri arasında seçim yapacağım
Gunboyu açık mi olacak tv

K Çevrimdışı

Kiharion

Yeni Üye
1 Ağu 2024
3
28
Sürekli açık olmaz eşim evde olunca sabahları belki izler ama genel olarak akşam vakti 3-4 saat

Geri
Üst Alt