Televizyon Kanallarında Görüntü Kırpılmış Gözükmesi

Usain Çevrimdışı

Usain

Yeni Üye
21 Nis 2019
5
24
SD yayın yapan kanallarda görüntü yanlardan kırpılmış şekilde gösteriliyor. Ve diğer televizyonlarda bu sıkıntı yok.
Görüntü modu 16:9 veya otomatik seçtim. Fark etmiyor. Yayın da 16:9
İyi forumlar.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
SD yayın yapan kanallarda görüntü yanlardan kırpılmış şekilde gösteriliyor. Ve diğer televizyonlarda bu sıkıntı yok.
Görüntü modu 16:9 veya otomatik seçtim. Fark etmiyor. Yayın da 16:9
Tam ekran modu varmı acaba,samsungtan anlamam ama görüntü formatları standarttır :)

Usain Çevrimdışı

Usain

Yeni Üye
21 Nis 2019
5
24
Oto Genişlik
16:9
Geniş Zoom
Zoom
4:3
Ekrana Sığdır
Bu modların hepsini denedim ama sonuç aynı malesef.

Usain Çevrimdışı

Usain

Yeni Üye
21 Nis 2019
5
24
Screenshot_20190420-002324_Gallery.jpg

Screenshot_20190420-002328_Gallery2026f649b9f2fcc2.jpg

Buyrun efenim. :)
Bu logo ve yazının mesela daha içte olması gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hımm,altını çizdiğimi de yapmışsın, bir cevap veremeyeceğim maalesef sevgili Usain ,bir foto ekleseydin keşke ...
teraspy teraspy, bu arada ekrana sığdır yazmışım orada ama o seçenek pasif duruyor. Yani onu yapmıyorum o kanalda. :(

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Resimler
Buyrun efenim. :)
Bu logo ve yazının mesela daha içte olması gerekiyor.
teraspy teraspy, bu arada ekrana sığdır yazmışım orada ama o seçenek pasif duruyor. Yani onu yapmıyorum o kanalda. :(
Ben zaten kendimde(vestel) kıyaslamak için istemiştim fotoyu,ama fb tvde logo bende de öyle görünüyor,tabii yinede tv senin,daha iyi biliyorsun :) ben sustum yani :))

Usain Çevrimdışı

Usain

Yeni Üye
21 Nis 2019
5
24
:)
Mesela halk tv'yi açın bakalım. :) Sol altta halktv.com yazısı gözüküyor mu yoksa h çerçeveye dayanmış durumda mı?

Usain Çevrimdışı

Usain

Yeni Üye
21 Nis 2019
5
24
teraspy teraspy, sizinki benimkine göre 1-2 santim daha geniş gösteriyor. Büyük ihtimalle sorun Samsung'dan kaynaklı. Yazılımsal bir hata olmalı.
Gece gece vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. ? tekrardan iyi forumlar. :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy, sizinki benimkine göre 1-2 santim daha geniş gösteriyor. Büyük ihtimalle sorun Samsung'dan kaynaklı. Yazılımsal bir hata olmalı.
Gece gece vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. ? tekrardan iyi forumlar. :)
Rica ederim ,nedemek,düzeyli muhabbet için ben teşekkür ederim :ok
Bu arada benim mod 16:9 ama tam ekran modunda değişiklik olmuyor, tıpkı 16:9 gibidir.

Geri
Üst Alt