B
Baybukowski
Yeni Üye
- 18 Ağu 2020
- 2
- 39
Telenova 40S8001 40 inç android Smart tv aldım ve yazılıma ihtiyacım var. Hangi yazılımları atabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam deme ya. Nasıl bulacağız peki biz bunun yazılımını. Buna eşdeğer yazılım da mı yok acaba.Telenova bir kaç ay burada kimin markası diye araştırdık ?
Sonuç bulamadık. Bu vesileyle seninde yazılımının bulunma şansı zor ?
Hocam deme ya. Nasıl bulacağız peki biz bunun yazılımını. Buna eşdeğer yazılım da mı yok acaba.
Hocam deme ya. Nasıl bulacağız peki biz bunun yazılımını. Buna eşdeğer yazılım da mı yok acaba.
telenova yazılımı mevcutturHocam deme ya. Nasıl bulacağız peki biz bunun yazılımını. Buna eşdeğer yazılım da mı yok acaba.
telenova yazılımı mevcuttur
+1foruma link verin biz uploada taşıyalım kalıcı olsun
Tsklertelenova yazılımı mevcuttur
Tsklerforuma link verin biz uploada taşıyalım kalıcı olsun
Hocam bende ki Telenova 55 İnç ve yazılımı cidden vasat. 4K diye aldım ancak 4K kanalları açıyor. Yani aldatılmıştım. Aldığım yere bundan dolayı iade etmek istediğimde de tatlı dille konuşmama rağmen çok ters tepkiyle karşılaştım. Olay büyüyecekti ki uzatmak istemedim. Çünkü tatsız olaylar olacaktı. Her neyse, hocam sana zahmet şu cihazın adam gibi yazılımı varsa veya uyumlu başka bir yazılım var ise senden ricam olacak. Cidden bu cihazdan aldığım günden beri soğudum.telenova yazılımı mevcuttur