Telefunken TV Netflix Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enss100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enss100

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
enss100
Merhaba telefunken marka tvim var 4k 55 ekran mı neydi öyle bişi olması lazım tam model bilmiyorum menüden bu fotoyu çektim anlarsınız herhalde neyse sorunum netflixe girmek istiyorum market kısmında netflix yok yazılımda yapılmıyor netten arayınca bişi bulmuyor frekans ile var birde usb yolu ile fln varmış yardımcı olurmusunuz telefondan bağlıyorum ama film dizi oynatamıyorum
HTML5 Oynatıcı ve Silverlight için Netflix sistem gereksinimleri bu sayfayı açıyor öyle kalıyorum oynatmıyor yani bir şey acaba bunu markete ekliyebilir miyiz ya da güncelleme vs kurulum oluyor mu markete gelmesi için ne yapmalıyım ya da bu
HTML5 Oynatıcı ve Silverlight kurabiliyormuyum lütfen yardımcı olun teşekkürler.

WhatsApp-Image-2020-06-27-at-01.26.23.jpg

Bahsedilen uygulmalar kurulmaz , aşağıdaki konular içinde bulabilirsin her şeyi :ok

Konunun icinde mb120 ile ilgili ne yapmanız gerektiği yaziyor önce guncellemeyi yapin sonra modifiye işlemine gerek olursa modifiye yaparsınız.

Son düzenleme:
evet konu içinde mb 120 ile ilgişi bişide vardı onu deneyecğim teşekkürler

Yapmanız gereken güncelleme konusunda mb120 parantez içinde netflix yazan yazılımı denemek olmazsa başka yöntem bakılabilir.

Geri
Üst Alt