Telefunken bir Türlü IPTV açılmaması

L Çevrimdışı

Linky

Yeni Üye
14 Eyl 2018
13
29
Merhaba arkadaşlar,

Bu tv'ye sahibim. Vestel üretimi İhraç bi tv. Ado hocamızın verdiği 17MB211 0.56.1.0 Çekirdek yazılımı kurdum Tv'ye. Netflix yoktu modla açtım.

Lakin bir türlü IPTV izlemeyi beceremedim. Neleri denedim:

-Kablolu kablosuz dnsli dnssiz denemeler yaptım.

-SS IPTV'yi denedim.
-Ottplayer2'yi normal vewd'den denedim.
-Ottplayer'ı Geliştirici seçeneği açıp url loaderla yüklemeyi denedim.
-Plex içine farklı IPTV addonları kurup onlardan izlemeyi denedim.
-Telefonla webcast üzerinden denedim dlna kullanarak.

Peki nerede sorun çıktı:
Listemi ekleyip kanalları gördüm hepsinde. Bi kanala basınca "Buffering" yazıyor. Sonra aynı şekilde error yazıyor. Bazen 2 saniye oynattığı oluyor. Hemen errora dönüyor sonra.
Playlistim aynı ağda farklı cihazlarda cayır cayır çalışıyor ama tvde olmadı.

Umarım bi çözüm bulunur şimdiden teşekkür ederim.

IMG_20180919_205353.jpg

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Ya yazılımsaldır ya da önbellek yetersiz kalıyordur. Oynatmaya çalıştığınız yayınlar 4K mi yoksa FHD mi?

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Server'ı aldığın yayıncının portalına giriş yapıp Smart Tv'nin MAC adresini bi gir istersen , belki bir faydası dokunur.

Screenshot_20180926-010448.png

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
The_SreT The_SreT, limitsiz ip tv var bende,satın aldım... lg 49lk5900 ürününde uygulama yüklenebiliyormuş,ben limitsiz tv yani cepte tv yi yüklesem laptopu bağlamadan ip tv yi izleyebilir miyim, tv yi satın almayı düşünüyorum amazon da indirimde..

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
ne yalan söyliyim ben 40 inç mb 96 anakartlı vestel var bende uğraştım beceremedim :mutlu

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
The_SreT The_SreT, limitsiz ip tv var bende,satın aldım... lg 49lk5900 ürününde uygulama yüklenebiliyormuş,ben limitsiz tv yani cepte tv yi yüklesem laptopu bağlamadan ip tv yi izleyebilir miyim, tv yi satın almayı düşünüyorum amazon da indirimde..
İzleyebilirsin hocam başka bir şeye gerek yok. Sadece Tv yeterli izleyebilmen için :ok

chamurpeace Çevrimdışı

chamurpeace

Yeni Üye
6 Mar 2018
10
17MB211 0.56.1.0 Çekirdek yazılımı kurdum SEG marka Tv
hiçbir şekilde ip tv izleyemedim.

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
The_SreT The_SreT, lg store haricinde google play storeden uygulama yükleniyor mu lg led tv lerde...veya toshıba smart tv de... yüklenirse zaten izlersin..ama izlenmiyor galiba.. yapan var mı..

Geri
Üst Alt