Telefox Servis 4gün sonra Kurulum yaptı Ancak şimdide Piksel sorunu çıktı?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hocam iadeyi dün düşündüm ama Tv yi açmadan bile gönderseydim Trendyolda satıcının iadeyi red hakkı var birde tv kargoda git gel yapar sağlamsada bu sefer kırılır diye cekindim

Hocam trendyolda iadede sorun belki tv geri giderken hasar görcekti ve teslim almayacaktı satıcı Bu sefer benim üstüme kalacaktı Şuan en azından servis açtı tv sağlam çıktı pixel sorunları olmasydı çok iyi olacaktı
satıcının red hakkı yok kutu resimlerini çekip karşı ödemeli satıcıya gönderecekdin
mecburi kabul edecekti yasal hakkın kimse yasaları yok sayamaz
kutusuna koy beğenmedim ölü pixsel var ayıplı ürün de iade et
çok geç olmadan cayma hakkını kullan satıcı iade'yi red etse bile
THH'ye şikayet yazarak THH' ile biraz geçte yine paranı alırsın

N Çevrimdışı

Navas4

Yeni Üye
5 May 2020
30
33
iyife

homojen bir isik dagilimi yok ayrica 200 hz bir tvde futbol maci uzlemek kadar igrenc bir deneyim olamaz elinizi cabuk tutun bence iade olmasada degisim isteyin
Hocam Maç izlemeyeli 5 yıl olmuştur Normal ulusal kanallar ve Tv box bağlayıp Youtube Netfilix IPtv izleme amacına yeterli diye düşündük

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
kanun servis raporu vs demiyor hikaye
onlar satıcıların işi yokuşa sürmek uydurduğu şey

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Fotoğraflara baktım ilk defa böylesine yoğun ölü pikseller gördüm (problem ölü pikselse). Çok kişi açmadan iade edin demişti keşke uygulasaydınız ama olmuş artık. Stresli bir süreç başlıyor. Kuruluma kırmızı halı ve mehter takımı bekleyen o servis büyük ihtimalle ya çok geç yada hiç gelmeyecek. Size tavsiyem yazılı olarak Trendyol ve firmaya durumu bildirip yasal iade (cayma) hakkınızı kullanmak istediğinizi yazın. THH için internetten başvuru yapabilirsiniz. Tvyi bu süreçte kullanın, illaki hakkınızı alacaksınız,sinirlenmeyin ve sabırlı şekilde sonuna kadar devam edin.

N Çevrimdışı

Navas4

Yeni Üye
5 May 2020
30
33
kanun servis raporu vs demiyor hikaye
onlar satıcıların işi yokuşa sürmek uydurduğu şey
Hocam trendyolda malesef çok uğraştırırlar Servis raporunu gider alırım ancak tvyi kampanyayla uyguna almıştık değişim olsa benim için daha iyi THH sonuçlanana kadar Dolar artıyor sürekli zam yapılıyor bu fiyatlara tv alabilekmiyim

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Hocam trendyol iade için yine servis raporu isteyekti kutuyu acmasam bile giderken kargoda hasar görmesinden korktum o zaman daha kötü olurdu benim için Servis Uydu kanalarıyla test etti Ben sonra tv box taktım renk testleri yapmak için
Hayır hocam. Servis raporuna gerek yoktu. Sen satıcıya iade etmiyorsun kapalı kutu trendyola iade edecektin. Kargoda birşey olursa da onların sorunu.. Satıcının ben iade almıyorum deme şansı YOK ?

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Hocam trendyolda malesef çok uğraştırırlar Servis raporunu gider alırım ancak tvyi kampanyayla uyguna almıştık değişim olsa benim için daha iyi THH sonuçlanana kadar Dolar artıyor sürekli zam yapılıyor bu fiyatlara tv alabilekmiyim
Televizyonu bu hali ile kabullenmiş gibisiniz memnun iseniz siz bilirsiniz ayrıca fiyat çok kampanyalı falan değil 3000 liraya 1000 hz hi-level linkledim dün

N Çevrimdışı

Navas4

Yeni Üye
5 May 2020
30
33
Fotoğraflara baktım ilk defa böylesine yoğun ölü pikseller gördüm (problem ölü pikselse). Çok kişi açmadan iade edin demişti keşke uygulasaydınız ama olmuş artık. Stresli bir süreç başlıyor. Kuruluma kırmızı halı ve mehter takımı bekleyen o servis büyük ihtimalle ya çok geç yada hiç gelmeyecek. Size tavsiyem yazılı olarak Trendyol ve firmaya durumu bildirip yasal iade (cayma) hakkınızı kullanmak istediğinizi yazın. THH için internetten başvuru yapabilirsiniz. Tvyi bu süreçte kullanın, illaki hakkınızı alacaksınız,sinirlenmeyin ve sabırlı şekilde sonuna kadar devam edin.
İşte Hocam Rapora ne yazdırayım Ölü pixel zaten 3 tane var Birde böyle sadece siyah ekranda gözüken parlak pixeller ve sağ tarafta sürekli kırmızı yanan pixeler var

N Çevrimdışı

Navas4

Yeni Üye
5 May 2020
30
33
Televizyonu bu hali ile kabullenmiş gibisiniz memnun iseniz siz bilirsiniz ayrıca fiyat çok kampanyalı falan değil 3000 liraya 1000 hz hi-level linkledim düntv
2200 civarına aldık Hocam Dün baktım linkinize ama arada uçurum var Siz diyince şimdi youtubeda maç video açtım panel kalitesi ekranda bozuk pixeler olmasa beni tatmin etmişti Hani tek derdim Kendi bildiğime Direk göndersem Kargoda tvnin başına bişey gelse nasıl ispatlarım

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ben bir örnek vereyim. 2014 yılında hepsiburada. comdan 127 ekran Vestel pf 7070 modelini aldım. O zaman 127 ekran devasa ya.. Neyse bu sefer servis çağırıcam o açsın kurulum yapsın dedim. Ve servis geldi kurulum yaptı. Ben görüntü kalitesini beğenmedim. (önceki tvim 106 Philips idi). Ondan galiba..
Sonra TV'yi kapatınca siyah ekranda iken ortada yukarıdan aşağı yeşilimsi bir çizgi görünüyordu.
Geri kolisine koydum paketledim. Hepsi burada iade formu doldurdum. Gönderdim. Ve iadem kabul edilip param hesaba geri yattı.
Aklınızda bulunsun ?

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Televizyonu paketlerken panelin önüne kontraplak benzeri sert bbir malzeme kestirip öyle kargolayın

Geri
Üst Alt