Teledünya interaktif kutu nasıldır?

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
37
Satın almayı veya kiralamayı düşünüyorum ama bir kaç olumsuz yorum okudum kararsızım. Kullanan varsa deneyimlerini almak isterim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kabloyu tvye takıp modülle izliyorsan eğer,bence almaya değmez,sonradan sende pişman olmayasın :ok

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
37
Kabloyu tvye takıp modülle izliyorsan eğer,bence almaya değmez,sonradan sende pişman olmayasın :ok
Normal kutu ile izliyorum. Geri sarma özelliği varmış ama 2 saatle sınırlıymış, tekrar izleme özelliği varmış ama her dizide yokmuş vs vs. Taahütsüz olarak 1-2 aylığına kiralamayı düşünüyorum beğenirsem satın alırım beğenmezsen iade ederim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Normal kutu ile izliyorum. Geri sarma özelliği varmış ama 2 saatle sınırlıymış, tekrar izleme özelliği varmış ama her dizide yokmuş vs vs. Taahütsüz olarak 1-2 aylığına kiralamayı düşünüyorum beğenirsem satın alırım beğenmezsen iade ederim.
Kesinlikle Modül kullanmalı. Her şeyden önce tv'nin kendi kumandasını kullanmış oluyorsun.
Bizde tercih ederken modül üzerinde kararımızı vermiştik,iyi ki de vermişiz ,gayet kolay oluyor.Alacak arkadaşlarıma da aynı tavsiyeyi veriyorum,hatta geçen ay arkadaşım aramıştı ,oğlu "kutu alalım" demiş,bende yolla bana görsün kolaylığı dedim,murat geldi ve gördü,şimdi modülle izliyorlar,tabii mutlaka modül olmalı manasında yazmıyorum ,kolaylık açısından yazdım sadece :ok

R Çevrimdışı

Recep GÖRMÜŞ 

Aktif Üye
2 Haz 2018
92
53
Bizde tercih ederken modül üzerinde kararımızı vermiştik,iyi ki de vermişiz ,gayet kolay oluyor.Alacak arkadaşlarıma da aynı tavsiyeyi veriyorum,hatta geçen ay arkadaşım aramıştı ,oğlu "kutu alalım" demiş,bende yolla bana görsün kolaylığı dedim,murat geldi ve gördü,şimdi modülle izliyorlar,tabii mutlaka modül olmalı manasında yazmıyorum ,kolaylık açısından yazdım sadece :ok
:ok

wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
47
Bende cihazla izliyorum modül nerden ve ne kadara alırız tv Vestel 50UD8400 uyum ve sorun olurmu

R Çevrimdışı

Recep GÖRMÜŞ 

Aktif Üye
2 Haz 2018
92
53
Bende cihazla izliyorum modül nerden ve ne kadara alırız tv Vestel 50UD8400 uyum ve sorun olurmu
Kablo tv'nin bulunduğunuz ildeki satış noktalarından tedarik edebilirsiniz, yanılmıyorsam aylık 3 TL kira ücreti vardı, satış yok bildiğim kadarıyla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Hi-Level UHL 650 tv ye taktım çalıştı, neticede vestel ürünü sizinkide çalışır diye düşünüyorum.

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
37
Tavsiyeniz üzerine bugün modül kiraladım eve getirip taktılar. Tek kumanda rahatlıkmış. Bir de görüntüde iyileşme oldu gibi ama yanılıyor da olabilirim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tavsiyeniz üzerine bugün modül kiraladım eve getirip taktılar. Tek kumanda rahatlıkmış. Bir de görüntüde iyileşme oldu gibi ama yanılıyor da olabilirim.
Yanılmıyorsun :)
Bana arkadaşım verdi hd kutu ,mutfağa koydum ,ona kart takılıyor,ama görüntü hdmi de olsa salondak gibi değil(di),
Bizde çanak kanalları ile teledünya kanalları arsında geçişi sarı ve yeşil tuş sağlıyor (vesteltv) ,ayrıca teledünya kanallarını sıralama da yapabilirsin ,en azından ben yaptım,izlenmeyenleri sildim hatta TD'den de :)

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
37
Şöyle bir sorun var, televizyonda favori kanal listesi oluşturmak zulüm ötesi. Pratik yolunu bilen varsa yardımını bekliyorum. Televizyonum Toshiba 49L2863DAT.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Şöyle bir sorun var, televizyonda favori kanal listesi oluşturmak zulüm ötesi. Pratik yolunu bilen varsa yardımını bekliyorum. Televizyonum Toshiba 49L2863DAT.
Bizim modelde şöyle oluyor ,aslında gayet basit (bana göre tabii,elim alıştığından)
Menü --->Kanal listesi --->Favoriler ---> favori için istediğin kalı seçiyorsun tek tek,işlem bitince Menü --->Filtre ---Favoriler kısımını "Favorier" olarak seçersem ok tuşuna bastığımda favori kanallar geliyor devamlı ,orasını "tümü" seçersem seçilmemişler de geliyor :ok

R Çevrimdışı

Recep GÖRMÜŞ 

Aktif Üye
2 Haz 2018
92
53
Doğru söylüyorsunuz.
Sebebi aslında basit kutu aldığınızda görüntüyü kutu işliyor ve tv ye gönderiyor, aslında tv monitörden başka bir özelliğe sahip olmuyor.
Ama modül taktığınızda tv asli işini yapıyor ve görüntüyü kendisi işleyerek ekrana veriyor. Tabiri caizse aracı kullanmıyor. Hayırlı olsun iyi seyirler dilerim.

Geri
Üst Alt