Normal kutu ile izliyorum. Geri sarma özelliği varmış ama 2 saatle sınırlıymış, tekrar izleme özelliği varmış ama her dizide yokmuş vs vs. Taahütsüz olarak 1-2 aylığına kiralamayı düşünüyorum beğenirsem satın alırım beğenmezsen iade ederim.Kabloyu tvye takıp modülle izliyorsan eğer,bence almaya değmez,sonradan sende pişman olmayasın
Normal kutu ile izliyorum. Geri sarma özelliği varmış ama 2 saatle sınırlıymış, tekrar izleme özelliği varmış ama her dizide yokmuş vs vs. Taahütsüz olarak 1-2 aylığına kiralamayı düşünüyorum beğenirsem satın alırım beğenmezsen iade ederim.
Bizde tercih ederken modül üzerinde kararımızı vermiştik,iyi ki de vermişiz ,gayet kolay oluyor.Alacak arkadaşlarıma da aynı tavsiyeyi veriyorum,hatta geçen ay arkadaşım aramıştı ,oğlu "kutu alalım" demiş,bende yolla bana görsün kolaylığı dedim,murat geldi ve gördü,şimdi modülle izliyorlar,tabii mutlaka modül olmalı manasında yazmıyorum ,kolaylık açısından yazdım sadeceKesinlikle Modül kullanmalı. Her şeyden önce tv'nin kendi kumandasını kullanmış oluyorsun.
Bizde tercih ederken modül üzerinde kararımızı vermiştik,iyi ki de vermişiz ,gayet kolay oluyor.Alacak arkadaşlarıma da aynı tavsiyeyi veriyorum,hatta geçen ay arkadaşım aramıştı ,oğlu "kutu alalım" demiş,bende yolla bana görsün kolaylığı dedim,murat geldi ve gördü,şimdi modülle izliyorlar,tabii mutlaka modül olmalı manasında yazmıyorum ,kolaylık açısından yazdım sadece
Bende cihazla izliyorum modül nerden ve ne kadara alırız tv Vestel 50UD8400 uyum ve sorun olurmuBizde tercih ederken modül üzerinde kararımızı vermiştik,iyi ki de vermişiz ,gayet kolay oluyor.Alacak arkadaşlarıma da aynı tavsiyeyi veriyorum,hatta geçen ay arkadaşım aramıştı ,oğlu "kutu alalım" demiş,bende yolla bana görsün kolaylığı dedim,murat geldi ve gördü,şimdi modülle izliyorlar,tabii mutlaka modül olmalı manasında yazmıyorum ,kolaylık açısından yazdım sadece
Kablo tv'nin bulunduğunuz ildeki satış noktalarından tedarik edebilirsiniz, yanılmıyorsam aylık 3 TL kira ücreti vardı, satış yok bildiğim kadarıyla.Bende cihazla izliyorum modül nerden ve ne kadara alırız tv Vestel 50UD8400 uyum ve sorun olurmu
YanılmıyorsunTavsiyeniz üzerine bugün modül kiraladım eve getirip taktılar. Tek kumanda rahatlıkmış. Bir de görüntüde iyileşme oldu gibi ama yanılıyor da olabilirim.
Bizim modelde şöyle oluyor ,aslında gayet basit (bana göre tabii,elim alıştığından)Şöyle bir sorun var, televizyonda favori kanal listesi oluşturmak zulüm ötesi. Pratik yolunu bilen varsa yardımını bekliyorum. Televizyonum Toshiba 49L2863DAT.
Doğru söylüyorsunuz.Tavsiyeniz üzerine bugün modül kiraladım eve getirip taktılar. Tek kumanda rahatlıkmış. Bir de görüntüde iyileşme oldu gibi ama yanılıyor da olabilirim.