Tefal Filtre Kahve Makinesi Cam Demliği

H Çevrimdışı

haktanbozer 

Aktif Üye
26 Nis 2019
119
23
Tefal marka CM4155 modelli filtre kahve makinesinin cam demliği kırıldı. İnternetten baktığımda bir sitede 420TL ye gördüm. İkinci el olarak zaten 500-600TL bandında cihaz ve demliği bulunuyor. Farklı bir cihazın demliği uydurulabilir mi? Önerileriniz nelerdir?

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Uydurulabilir ama tabandan damlama deliğine kadar olan yükseklik ve taban oyuk çapı aynı olması gerekiyor. Birebir aynısı varmıdır yada satılan diğer demliklerin bu dediğim ölçüleri aynı mıdır kontrol etmek zor.

Şuna bir bakın derim.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
siz gene iyisininz benim braun traş makinasının bıçağı iyi kesmiyordu internetten orjinal bıçağına baktım 560 tl .ben makinayı 300 tl sıfır almıştım.nerden nereye geldik.hayaldi gerçek oldu.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
siz gene iyisininz benim braun traş makinasının bıçağı iyi kesmiyordu internetten orjinal bıçağına baktım 560 tl .ben makinayı 300 tl sıfır almıştım.nerden nereye geldik.hayaldi gerçek oldu.
Bende bir buçuk yıl önce 319 liraya Philips Kahve makinesi almıştım,bir an dünya o kadar güzeldiki unuttum ve konuyu açan arkadaşa benim aldığım kahve makinasını almasını önerecektim, sonra fiyat kontrolü yaptım ve kısa rüyamdan uyandım. Fiyatı 819 liraydı :(

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
sarı siteden sıfır veya 1-2 kere kullanılmış temiz cihazlar demlik parasından ucuza bulunabilir takip edersen denk gelir. ben bu şekilde çok ucuz ürün aldım.hatta şimdi baktım benim makinanın aynısı (braun) sıfır garantisi yok 350 tl adam satıyor.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
Bende Krups var, direkt sürahi soktum oraya.
Arkada mekanik bir anahtar var, onu ittirdiğinizde kahvenin doldurulmasını sağlıyor.
Sistem basit yani. Sizinki de öyle olabilir. Bir bakın derim.
Evde varsa benzer boyutlarda bir şey, onu yerleştirin.

Geri
Üst Alt