EPG açık-kapalı durumu var mı ayarlardan acaba, epg dataları alınamıyordur muhtemelen.Uydu kanallarında program bilgisi bende de çıkmıyor.Sorunu çözen olmadı mı acaba ?
O şekilde bir EPG ayarı göremedim maalesef...EPG açık-kapalı durumu var mı ayarlardan acaba, epg dataları alınamıyordur muhtemelen.
Yok sanırım.Yada ben göremedimDataların gelmemesi ilginç ,peki epg ile alakalı ayar var mı
PVR/ZAMAN ÖTELEME VAR (Yalnızca DTV Programı için)
EPG VAR (Yalnızca DTV Programı için)
ALTYAZI VAR
E-STICKER VAR
EBEVEYN KONTROLÜ VAR (Yalnızca DTV Programı için)
İşte orada "girişi değiştirin" diyor ,yani analog giriş varsa dijitale geçin(DTV) demiş ama yayınlar dijital zaten ,uydu yayını,sen yazınca aklıma geldi acaba ülke TR seçili miKanal ayarlarına göz gezdirin;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kontrol etsinler ülkeyi de. Başka bir videoda Samsung tv için adam rehber türünü Freeview'den Samsung'a çekerek düzeltmiş.İşte orada "girişi değiştirin" diyor ,yani analog giriş varsa dijitale geçin(DTV) demiş ama yayınlar dijital zaten ,uydu yayını,sen yazınca aklıma geldi acaba ülke TR seçili mi
Kontrol etsinler ülkeyi de. Başka bir videoda Samsung tv için adam rehber türünü Freeview'den Samsung'a çekerek düzeltmiş.
Onu kastemiştim ben deVestel tvlerde yazılımları linux olanlarda profil ile değiştirilebiliyor ama vestel androidde nasıldır bilmiyorum,tcl google tv olduğuna göre androidden farkı yoktur.Bu arada kullanım klavuzunu inceledim ,epg için "sadece DTV yayınlarda" demiş,yani normalde çıkması lazım ama DTV olarak ne anlaşılıyor acaba
Kod:PVR/ZAMAN ÖTELEME VAR (Yalnızca DTV Programı için) EPG VAR (Yalnızca DTV Programı için) ALTYAZI VAR E-STICKER VAR EBEVEYN KONTROLÜ VAR (Yalnızca DTV Programı için)
Biz onu profili editleyerek yapıyoruzOnu kastemiştim ben de