TCL MİSLİ İLE DEĞİŞİM YAPILAN ÜRÜN

O Çevrimdışı

oguzyigit

Yeni Üye
26 Mar 2025
1
28
Tüketici Hakem Heyeti tarafından yapılan inceleme sonucunda, TCL marka 65C745 model televizyonumun misli ile değişimine karar verilmiştir. Bu doğrultuda müşteri hizmetlerinizle yaptığım görüşme neticesinde, ilgili modelin stoklarınızda bulunmadığı ve tarafıma TCL 65T8B modeli sıfır ürün olarak gönderileceği bildirilmiştir. TCL 65T8B model televizyonumun kurulumu yapıldı. Ancak, Netflix uygulamasına giriş yaptığımda başka bir kullanıcıya ait bir hesabın açık olduğunu fark ettim. Bunun üzerine televizyonun teslim tarihinden itibaren çalışma süresini kontrol ettiğimde, ürünün teşhir veya ikinci el olduğunu gösteren kullanım geçmişine ulaştım. Ayrıca, yapılan incelemede televizyonun kutusu üzerindeki seri numarası ile televizyonun arkasındaki seri numarasının farklı olduğu tespit ettim Bunun yanı sıra, sözde sıfır ürün olarak teslim edilen televizyonda 2 adet ölü piksel bulunduğu tespit ettim. Tüm bu hususlar, tarafıma tekrar ayıplı ve kullanılmış bir ürün teslim edildiğini açıkça ortaya koymaktadır. Oysa Bilkom müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmelerde tarafıma sıfır ürün gönderileceği söylenmişti. Sizce nasıl bir yol izlemeyelim

1d7722377dcdffdef.jpg
2c3d70d971bc61f2c.jpg
3bbb73a45a756b82c.jpg
453efbce245bf8c77.jpg
50d962e7c7ab6431d.jpg

Geri
Üst Alt