TCL 65Q6C

O Çevrimdışı

onvocu

Yeni Üye
24 Ocak 2021
29
Evet üstatlarım şuan için vadettiği özelliklere bakılınca uygun bir fiyatta satışta gibi görünen bir Premium QD-MiniLed.

· 512 Bölgeye Kadar Hassas Karartma Serisi
· Yüksek HDR Parlaklığı
· QLED
· HVA Panel
· ONKYO 2.1 Hi-Fi Ses Sistemi
· AiPQ Pro İşlemci
· 144Hz Gerçek Yenileme Hızı
· Ultra İnce Tasarım

Meşhur bir e ticaret sitesinde de güvenilir şekilde satışta gözüküyor.
Bu fiyata bu TV alınır mı yoksa farklı markalardaki muadilleri veya aynı fiyat bandındaki farklı ürünler mi tercih edilmeli?

Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

onvocu

Yeni Üye
24 Ocak 2021
29
Q6C ve C6K birebir aynı model sanırım. Araştırdıkça yeni yeni şeyler öğreniyorum ben de. Ancak hala tam karar verebilmiş değilim.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,420
Q6C ve C6K birebir aynı model sanırım. Araştırdıkça yeni yeni şeyler öğreniyorum ben de. Ancak hala tam karar verebilmiş değilim.
Kasım indirimlerini beklerdim. Bütçeye göre, modelleri belirleyip. Onları takibe alın

O Çevrimdışı

onvocu

Yeni Üye
24 Ocak 2021
29
Kasım indirimlerini beklerdim. Bütçeye göre, modelleri belirleyip. Onları takibe alın
Hocam zaten bu modelin Samsung ve LG muadilleri ile arasındaki farkın hiç bir indirim döneminde kapanması mümkün değil diye düşünüyorum.
Arkadaşımın samsungda indirimi var mesela QN70F alayım alterntif olarak diyorum ama personel indirimiyle birlikte bile bu fiyatlara gelmiyor diyebilirim.

Benim merak ettiğim TCL e güvenebilir miyim?
53bin₺ gibi bir tutarı TCL marka ve premium MiniLed olduğunu iddaa ettiği bir modele harcamalı mıyım?

Bu sorulara üstatlardan tavsiye alabilirsem çok memnun olurum.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,420
Hocam zaten bu modelin Samsung ve LG muadilleri ile arasındaki farkın hiç bir indirim döneminde kapanması mümkün değil diye düşünüyorum.
Arkadaşımın samsungda indirimi var mesela QN70F alayım alterntif olarak diyorum ama personel indirimiyle birlikte bile bu fiyatlara gelmiyor diyebilirim.

Benim merak ettiğim TCL e güvenebilir miyim?
53bin₺ gibi bir tutarı TCL marka ve premium MiniLed olduğunu iddaa ettiği bir modele harcamalı mıyım?

Bu sorulara üstatlardan tavsiye alabilirsem çok memnun olurum.
Samsung modelleri verdiğin örnek sıradan bir edge Led model. Alsın kendi kullansın bu fiyata
Tcl C6k(Q6C) modeli de premium filan degil. Yazılanlara bakma firmanın.
C7K, C8K modelleri üst serileri. Onları da ucurmus. Ona o kadar para verdikten sonra, 65QN90F modeli var 76 bine.

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

onvocu

Yeni Üye
24 Ocak 2021
29
Samsung modelleri verdiğin örnek sıradan bir edge Led model. Alsın kendi kullansın bu fiyata
Tcl C6k(Q6C) modeli de premium filan degil. Yazılanlara bakma firmanın.
C7K, C8K modelleri üst serileri. Onları da ucurmus. Ona o kadar para verdikten sonra, 65QN90F modeli var 76 bine.
Hocam ısrarla neden net bir yorum yapmadığınızı anlayamadım ama bu sert üsluptan anladığım kadarıyla TCL miniled tavsiye etmiyorsunuz.

Doğru mu anladım

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,420
Hocam ısrarla neden net bir yorum yapmadığınızı anlayamadım ama bu sert üsluptan anladığım kadarıyla TCL miniled tavsiye etmiyorsunuz.

Doğru mu anladım
Yok.olur mu öyle şey. Sert üslup değil. Sadece qn70 ve Q6C bu modeller sıradan tv modelleri. Bu fiyat aralığına değmez.

Geri
Üst Alt