Tcl 65p79k TV uydu sinyal sorunu

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
730
57
İlk mesajınızda Dikey frekanslarda sorun olduğunu belirtmişsiniz. Bence bunun sebebi TV kartından olabilir. Bir de Televizyonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurup, denemekte fayda olabilir.

M Çevrimdışı

Mustikyr

Yeni Üye
17 Kas 2018
14
48
İlk mesajınızda Dikey frekanslarda sorun olduğunu belirtmişsiniz. Bence bunun sebebi TV kartından olabilir. Bir de Televizyonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurup, denemekte fayda olab

İlk mesajınızda Dikey frekanslarda sorun olduğunu belirtmişsiniz. Bence bunun sebebi TV kartından olabilir. Bir de Televizyonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurup, denemekte fayda olabilir.
Sadece 11837 v 30000 ve 11794 v 30000 frekansları da sorun var iki frekansta 100/100 biryerde bi yanlış var ama.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

Mustikyr

Yeni Üye
17 Kas 2018
14
48
Sadece 11837 v 30000 ve 11794 v 30000 frekansları da sorun var iki frekansta 100/100 biryerde bi yanlış var ama.
Bu iki frekansta LNB frekansını değiştirip 9750 tarattigimda bozulma olmuyor ancak LNB frekansını evrensel yaptığımda yine sorun oluyor LNB frekansini 9750 olarak seçtiğinde 50 tane kanalı ancak aciyor

M Çevrimdışı

Mustikyr

Yeni Üye
17 Kas 2018
14
48
30000 olan s/r yi 29900 v.s ile de dene bakalım,hatta varsa "kör tarama" ile de dene (uydu kanal taraması), baktın olmadı THH başvur kesinlikle :ok
Usta söylediğin şekilde farklı frekanslarda denedim hicbirsey değişmiyor.11794 ve 11837 frekansında mutlaka mozaiklenme donma gibi altyazi geçişlerinde titreme bazı kanallarda hızlı çekim gibi gösterme ve sürekli olmayan ama youtup icerikler ve canlı yayınlarda ekran ortasında titremeye benzer parlama var.gelen servis sinyal şikayetinden thh den sonuç alamiyacagimi söylüyor.thh ne başvuralı 10 gün oldu savunma bekleniyor.

M Çevrimdışı

Mustikyr

Yeni Üye
17 Kas 2018
14
48
Donanim haberde boyle bir cozum var ne derece dogru bilmiyorum
Ben sinyal alıyorum çokça iyi seviyede ancak bazı frekanslarda karelenme bozulma ekranda titreme oluyor.sanirim sinyalle ilgili değil anakartlik bı sorun var servisler ilgilenmek yerine sucu çanak sistemine atıp kurtulacağını sanıyor.daha önce başka bir markanın servisi olarak gelen servis şimdi tcl olarak karşıma çıktı üstelik o TV ye arıza yoktur diyen kişinin baktığı TV bilirkişi tarafından panel değiştirilmiş olarak raporlandi.anlatmak istediğim şu TV arizalida olsa uğraşmak yerine müşteriye yükleyip siyriliyorlar.iyiki thh var sonuç alacağımı düşünüyorum

Geri
Üst Alt