Necati_Simsek
Süper Üye
- 29 Ağu 2018
- 730
- 57
İlk mesajınızda Dikey frekanslarda sorun olduğunu belirtmişsiniz. Bence bunun sebebi TV kartından olabilir. Bir de Televizyonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurup, denemekte fayda olabilir.
İlk mesajınızda Dikey frekanslarda sorun olduğunu belirtmişsiniz. Bence bunun sebebi TV kartından olabilir. Bir de Televizyonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurup, denemekte fayda olab
Sadece 11837 v 30000 ve 11794 v 30000 frekansları da sorun var iki frekansta 100/100 biryerde bi yanlış var ama.İlk mesajınızda Dikey frekanslarda sorun olduğunu belirtmişsiniz. Bence bunun sebebi TV kartından olabilir. Bir de Televizyonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurup, denemekte fayda olabilir.
Bu iki frekansta LNB frekansını değiştirip 9750 tarattigimda bozulma olmuyor ancak LNB frekansını evrensel yaptığımda yine sorun oluyor LNB frekansini 9750 olarak seçtiğinde 50 tane kanalı ancak aciyorSadece 11837 v 30000 ve 11794 v 30000 frekansları da sorun var iki frekansta 100/100 biryerde bi yanlış var ama.
LNB üstbant 10600 altbant 9750 olması gerekir.Bu iki frekansta LNB frekansını değiştirip 9750 tarattigimda bozulma olmuyor ancak LNB frekansını evrensel yaptığımda yine sorun oluyor LNB frekansini 9750 olarak seçtiğinde 50 tane kanalı ancak aciyor
Hepsini denedim sadece 9750 de sinyal alıyor.yada evrenselLNB üstbant 10600 altbant 9750 olması gerekir.
30000 olan s/r yi 29900 v.s ile de dene bakalım,hatta varsa "kör tarama" ile de dene (uydu kanal taraması), baktın olmadı THH başvur kesinlikleSadece 11837 v 30000 ve 11794 v 30000 frekansları da sorun var iki frekansta 100/100 biryerde bi yanlış var ama.

Usta söylediğin şekilde farklı frekanslarda denedim hicbirsey değişmiyor.11794 ve 11837 frekansında mutlaka mozaiklenme donma gibi altyazi geçişlerinde titreme bazı kanallarda hızlı çekim gibi gösterme ve sürekli olmayan ama youtup icerikler ve canlı yayınlarda ekran ortasında titremeye benzer parlama var.gelen servis sinyal şikayetinden thh den sonuç alamiyacagimi söylüyor.thh ne başvuralı 10 gün oldu savunma bekleniyor.30000 olan s/r yi 29900 v.s ile de dene bakalım,hatta varsa "kör tarama" ile de dene (uydu kanal taraması), baktın olmadı THH başvur kesinlikle![]()
Ben sinyal alıyorum çokça iyi seviyede ancak bazı frekanslarda karelenme bozulma ekranda titreme oluyor.sanirim sinyalle ilgili değil anakartlik bı sorun var servisler ilgilenmek yerine sucu çanak sistemine atıp kurtulacağını sanıyor.daha önce başka bir markanın servisi olarak gelen servis şimdi tcl olarak karşıma çıktı üstelik o TV ye arıza yoktur diyen kişinin baktığı TV bilirkişi tarafından panel değiştirilmiş olarak raporlandi.anlatmak istediğim şu TV arizalida olsa uğraşmak yerine müşteriye yükleyip siyriliyorlar.iyiki thh var sonuç alacağımı düşünüyorumDonanim haberde boyle bir cozum var ne derece dogru bilmiyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.