TCL 55V6B smart TV hotbird frekans

hozansahin Çevrimdışı

hozansahin 

Yeni Üye
9 Ağu 2025
2
26
Merhaba,
Hotbird üzerinde yayın yapan bazı kanallarin frekanslarıni giriyorum fakat sinyal yok, yayın gelmiyor,
TCL televizyonu yeni aldım, çok anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,309
63
hozansahin hozansahin kardeş merhaba.Çanağınız Hotbird'e tam ayarlı mı,lnb altındaki kablo giren yerin yönü(sağ-sol) uygun mu,lnb'yi tutan plastik kelepçeden çanağa doğru ileri,geri mesafesi uygun mu?Kablo lnb den tv ye direk mi geliyor,veya arada dayzek c var mı?Artı girdiğiniz frekanslar güncel mi?Tüm bunların tam ayarlı ve sağlam olması durumunda sorun olmaması gerekir.İyi günler. :ok

hozansahin Çevrimdışı

hozansahin 

Yeni Üye
9 Ağu 2025
2
26
hozansahin hozansahin kardeş merhaba.Çanağınız Hotbird'e tam ayarlı mı,lnb altındaki kablo giren yerin yönü(sağ-sol) uygun mu,lnb'yi tutan plastik kelepçeden çanağa doğru ileri,geri mesafesi uygun mu?Kablo lnb den tv ye direk mi geliyor,veya arada dayzek c var mı?Artı girdiğiniz frekanslar güncel mi?Tüm bunların tam ayarlı ve sağlam olması durumunda sorun olmaması gerekir.İyi günler. :ok
Merhaba hocam detaylı sorular için çok teşekkürler, bir usta çağırdım hallettik çanaktan ayar yapılması gerekiyormus, çanak demirinin çürümüş olduğunu söyledi

Geri
Üst Alt