TCL 55C655 Pro / IMG Update atma

R Çevrimdışı

rotryzer

Yeni Üye
19 Şub 2025
2
31
Öncelikle merhabalar,

Disney+ da dolby vision sertifikalı bir filmde parlak bir sahnede biranda beyazlarda titreme oldu sonradan bunu ben ayarlarda
GELİŞMİŞ AYARLAR --> Hareket Netliğini aktif edip 5 e getirince geçti fakat, biraz bu konuyu araştırdığımda cihazım tam olarak güncel değilmiş. (sıkıntı bundan kaynaklı olabilirmiş)
TCL 55C655 Pro, V8-R75PT01-LF1V195.000731 vardı en güncel wifiden gelen.
V8-R75PT01-LF1V311.000966 (telegram gurubunda en son bu vardı bunu yaptım fakat bu (N.America) ymış ve bende yüklemiş oldum, şuanlık bir sıkıntı yaşamadım herşey aynı)
Dün yeni birşey atmışlar, New TCL R75PT01 platform Google TV Update available in V269. (EU, AU, AP-RU)
-ben N.America v311 kurduğum için v269 avrupa versiyonuna düşürmeye izin vermiyormuş. Downgrade için IMG biçimindeki dosya ile kurulum gerekiyomuş.

Bu yeni versiyonu kuran var mı?
Birde hiç aranızda IMG biçiminde update atan oldumu? (Youtubede ispanyolca videolar vardı izledim, orda adam prizin şartelini kapatıyo usb takıyo, şarteli açıyor, tv üzerindeki butona 15 saniye kadar basıyor ve bum güncelleme yapıyor, Benim televizyonda, ben şarteli açar açmaz TV otomatikman açılıyor :) )

Yorumlarınızı bekliyorum,
1- V311 üstünde EU versiyonunun gelmesinimi bekliyeyim?
2- Sıkıntı yokken böyle devam mı edeyim?
3- V269 EU versiyonuna downgrade(versiyon düşürme) mi yapayım?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Geri
Üst Alt