Tcl 50C725G

S Çevrimdışı

Sezginmutlu

Yeni Üye
20 Ara 2020
3
39
Herkese iyi forumlar, genelde uydu yayınları izlemek için,arada da YouTube üzerinden video, belki film izlemek için 50" Va panel bir TV bakıyorum.50c725 güzel TV diye tavsiye ediliyor, bazı internet sitelerinde ise 725G kodu ile Google TV'li modeli satılıyor . Bu G uzantılı olanın diğerinden farkı sadece Google TV midir yoksa başka farkı var mıdır?
Bir de Hepsiburada sitesinde aşağıdaki 3 model için alışveriş kredisi ile 12 taksit 0 faiz kampanyası var, hepsi Va panel midir? Eğer öyleyse günlük kullanım için en uygun fiyatlı olan da işimi görür mü?
Kapmanyalı TV modelleri şunlar: 50p635, 50p735 ve 50c725G ?

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,730
40
Merhaba.

- Bildiğim kadarıyla her iki cihaz da donanım olarak tamamen aynı, G kodu olan Google TV, diğeri ise Android TV.

- TCL marka tv'lerin hepsi VA panel.

- Günlük kullanım için işinizi görür. Fakat bu modellerin hepsinde, 50'' seçeneğinde 8 bit'lik panel kullanılmış yani maksimum 16.8 milyon renk gösterebiliyor. 10 bit olanlar da gerçek 10 bit değil ama en azından yazılımsal olarak 1 milyarın üzerinde renk veriyor.

Alternatif olarak Vestel 50QA9700 de bakabilirsiniz.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Bir yakın dostuma 50'' tcl Google tv önerdim.Normalde 55 üzeri tavsiye vermem sebebi yeni çıkan tvler frameles yani yapıştırma panel ışıma bulutlanma vs çok fazla görlmeye başladı haliyle çıtayı bir alt ekran boyutuna çektim karar sizin

Geri
Üst Alt