Tavsiye tv saat

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
510
37
sizlerde belkide benim gibi gece yarısı tv izlerken saati merak ediyorsunuz yada farklı birşeyler denemek istiyorsunuzdur full ekran saat sizler için yapıldı.

linkteki dosyayı indiriniz

saat klasöründeki tüm dosyaları fat32 formatlı usb belleğe atınız.daha sonra tv ye takarak menü 4725 tuşladıktan sonra usb operation geliniz

smart tuşuna bastığınızda artık saat sizi karşılayacak,yalnız unutmayalım bu işlemden sonra smart portalı kullanamıyacaksınız forumda tekrar eski halline nasıl döneceği hakkında bilgi mevcuttur okuyarak eski haine çevire bilir yada bekleyerek hem saat hem hava durumu hemde portal versiyon 2 sahip olabilirisniz

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
510
37
tavsiyeforum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sayın teraspy teraspy sizin tahmin edeceğinizi bildiğimden mobilde ilk harf ayrık ve boşluklu olacağından forum değil form olduğundan beni tanıdığınız için sizin nileceğinizden emindim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
tavsiyeforum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sayın teraspy teraspy sizin tahmin edeceğinizi bildiğimden mobilde ilk harf ayrık ve boşluklu olacağından forum değil form olduğundan beni tanıdığınız için sizin nileceğinizden emindim
Güzel olmuş ,usbden çalıştı ,takılı olduğu sürece smart tuşu ile çalışıyor,fakat JS klasöründe tekrar index ve dosyaları var,sanırım test o index ve klasörleri ,gerçi ben sildim onları ,

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hahah hava durumu geniş tahmini modelinde uğraşıyorum sayın teraspy bakalım nasıl olucak
Bizim hanım istedi geçenlerde ,"alo hava durumu yap,İzmir olsun,tıkladığımda bakayım" dedi :) Hep bakar hava durumuna çünkü ,yoksa bizde smart kullanılmıyor.İyi olur ilk taliplerden biri olurum herhalde yine :)

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
510
37
Bizim hanım istedi geçenlerde ,"alo hava durumu yap,İzmir olsun,tıkladığımda bakayım" dedi :) Hep bakar hava durumuna çünkü ,yoksa bizde smart kullanılmıyor.İyi olur ilk taliplerden biri olurum herhalde yine :)

Aslında şuan varda birkaç eksik var balıkesir versek ?

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
510
37
Birkaç sıkıntılı yer var şehir ismimizi direk çekmiyoruz ayrı bir kod koymuşlar onu çözeyim söz vereceğim

15879459393565800368588831489681.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben de tam "çıkıyorum iyi geceler" yazacaktım :)
Tamam , ayarlayınca tvde kullanırız evcek artık :ok
Ve ben kaçar artık :)

Geri
Üst Alt