Tavsiye Forumu Desteklenen E-Posta İstemcileri Hk.

E Çevrimdışı

e0417

Yeni Üye
24 Kas 2020
8
21
Öncelikle merhabalar. Birçok sosyal medya hesaplarımda hatta hemen hemen her internet platformunda Simplelogin hizmetini kullanmaktayım. Çok ayrıntılı açıklamayı şu an yapmak istemiyorum ama en basit şekliyle takma bir ada sahip e posta adresini, asıl e posta kutumuza yönlendirmemizi sağlayan bir güvenlik-mahremiyet çözümü. Bu kapsamda Tavsiye Forumu için de bunu kullanmak istedim. Lakin sistem bilindik e-posta istemci olmadığı gerekçesiyle uyarı verdi ve işlemimi tamamlayamadım. Bu noktada forumun da bu şekilde bir aksiyon almasını anlıyorum. Nitekim spam ile mücadele noktasında bu elzem bir şey. Fakat Simplelogin hizmeti geçiçi temp sağlayan bir hizmet kesinlikle değil. Kullanan insanlar da kesinlikle bu amaçla kullanmıyor. Zaten oluşturulan takma adlı e postalar da geçici değil ki böyle bir amaç gözetilsin. Toparlayacak olursam eğer mümkünatı varsa "simplelogin.com istemcisinin de kabul edilebilir e posta kategorilerini alınmalarını isterdim.

Ekran-goruntusu-2025-04-21-130353.png

E Çevrimdışı

e0417

Yeni Üye
24 Kas 2020
8
21
sistemin çalışma şeklini inceleyip size bilgi vereceğim.
Öncelikle ilgileneceğiniz için teşekkür ederim. Bizim amacımız daha mahremiyet odaklılık olsa da kötü niyetli insanlar için de kısmen olsa bile lehlerine çevirebilme durumları her zaman mümkün. Tabii bu ihtimal bilindik E-posta istemcilerinde de yine pek mümkün. Günün sonunda çoklu hesap aktivite etmenin mail üzerinden engellenmesi bir bakıma IP adresi koruması kadar etkili değil. Peki bu opsiyonun ele alınamaması durumunda kendi domain adresli malimi ekleyebilmem mümkün müdür? Daha doğrusu mümkün ise bunun için nereden ne şekilde iletişime geçmem uygun olur?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,408
Forum sisteminde çoklu/spam hesapları yakalamak için özel yazılım kullaniyoruz.
Sadece mail filtrelemesiyle olacak iş değil.

Akşam pc geçtiğimde inceler bilgi veririm velevki uygun görmedim seninde endişeni gidermek için bir çözüm bulurum.

Geri
Üst Alt