Tavsiye Forumu 10. Yaş Çekilişi Talihlisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sota

Root
Ayın En Aktif Üyesi
Puan 113
Çözümler 4
Sota
Tavsiye Forumu 10. Yaş Çekilişi bakirci1453 kendisini tebrik ediyorum. Hediyesini güle güle kullansın.

Arkadaşı bakirci1453 tebrik ederim nasip onaymış

Tavsiye Forumu 10. yaş çekilişinde kazanan bakirci1453 arkadaşa tebrikler.Hediyesini güle güle kullansın. :clap2:bye

bakirci1453 hayırlı olsun kullanırken hep gülsün

Hayırlı olsun. Benim şansım böyle şeylerde hiç olmaz :) bu tür çekilişler de yedek seçmiyor musunuz Sota

bakirci1453 hayırlı olsun.Bu tür çekilişlerin çoğalması dileği ile.

Kazanan arkadaş güle güle kullansın.

Aslında çekiliş süresi uzun olsa ve katılımcılara siteyi sosyal medya hesaplarından paylaşma şartı getirilse daha iyi olur. Bu sayede katılımcı sayısı artar. Sadece çekilişler için siteye kayıt olacak kişiler de olacaktır ama yapılacak diğer çekilişler için siteyi devamlı takip etmeleri sağlanabilir.

Aslında çekiliş süresi uzun olsa ve katılımcılara siteyi sosyal medya hesaplarından paylaşma şartı getirilse daha iyi olur.
Çoğu kişi İnstagram'da anonim hesap kullanıyor. Bu yüzden yapanın olacağını sanmam.

Aslında çekiliş süresi uzun olsa ve katılımcılara siteyi sosyal medya hesaplarından paylaşma şartı getirilse daha iyi olur. Bu sayede katılımcı sayısı artar. Sadece çekilişler için siteye kayıt olacak kişiler de olacaktır ama yapılacak diğer çekilişler için siteyi devamlı takip etmeleri sağlanabilir.
katılım için ayrıca en az 15 mesajı şartı eklemiştim

Yedek talihli de var mı? Sayın Sota 😀

Geri
Üst Alt