Hayırlı olsun, 2 launcherın olması kullanıcı açısından güzel olson güncelleme de geldi bu özellik FirmwareZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
son güncelleme de geldi bu özellik Firmware 20240530Hayırlı olsun, 2 launcherın olması kullanıcı açısından güzel olmuş
Bedavadan az pahalıya almışsınindirim le 25 dolar a aldım ama tükendi normal de 51 dolar
aliexpress den aldım google den arat çıkar 1005005073660014 türkiye satış yok artıknereden aldınız acaba , göremedim satılan bir yer.
Müşteki TR gönderilmeyen ürünleri satın alınmasına yardımcı oluyor.aliexpress den aldım google den arat çıkar 1005005073660014 türkiye satış yok artık
Elbette, yardımcı olmaya çalışırım.Müşteki TR gönderilmeyen ürünleri satın alınmasına yardımcı oluyor.
Aliexpress'te Ucuza Ürün Almanın Yöntemi
Varış ülkesini İngiltere, para birimini EURO yapın. İhtiyacınız olan İngiltere adresi burada: https://yourukaddress.com/product/ingiltere-sanal-adres-ve-paket-yonlendirme-servisi Varış yeri İngiltere olunca ayrıca çoğu ücretli kargolar free shipping'e dönüştüğü gibi hızlı gönderim garantisi de...tavsiyeforumu.com