bağlantı sağlanmıyor reset atarak bağlantı yaptığınızda cihaz algılanmaması durumunda cihazın içinden chip üzerindeki bacaklardan bazılarına cımbız/tornavida gibi bir şeyle dokunup kısa devre yapamam gerekiyor ama mu modele gore hangi bacaklari yapamam gerekiyor onu bilmiyorumSanırım güncelleme sırasında bağlantı kesilince cihaz çöktü, cihazı geri getirmek ince işçilik ister. Aşağıdaki konuya bir göz atın.
MDZ-22-AB / Mi Box S Maceram. Brick olmuş Cihazı Yeniden Çalıştırma.
Selamlar, Letgo da boş boş gezinirken şeytan da benim etrafımda volta atıyormuş, giriverdi kanıma. ? ihtiyaç hasıl olmadığı halde, kendimi geliştiririm maksadıyla 2 el arızalı bir mi box s i 150 tl den pazarlıkla 100 tl ye aldım. cihazın sorunu, görüntü gelmiyor, açılmıyor. neyse, buluştuk...tavsiyeforumu.com
hocam Rom yüklemeyi calisiyorum ama bilgisayara bağlanmıyorRom yüklemeniz gerekiyor RK chip sorunlu bunlar öyle fazla kullanılacak alınacak cihaz değil güncel Next start Dreamstar Nova vs alın kullanın
hani bazi modelerde kısa devre yaparak bağlaniyordu ama bu modelde nasil yapicam bilmiyorumRom yüklemeniz gerekiyor RK chip sorunlu bunlar öyle fazla kullanılacak alınacak cihaz değil güncel Next start Dreamstar Nova vs alın kullanın
Reset tuşu var onunla birde bu RK bunun yazılım atma programı farklı hiç RK cihaza rom yüklemedim youtube vs bakhocam Rom yüklemeyi calisiyorum ama bilgisayara bağlanmıyor
hani bazi modelerde kısa devre yaparak bağlaniyordu ama bu modelde nasil yapicam bilmiyorum
Reset tuşu ile baglanmiyorReset tuşu var onunla birde bu RK bunun yazılım atma programı farklı hiç RK cihaza rom yüklemedim youtube vs bak
Reset tuşu ile baglanmiyor
ve
Kısa devre yapılan yer(rusça)
ve de aşağıdaki film(kısa devre yapılan yer 2) (dakikasını da verdim umarım açılır açılmaz ise baştan izle (Arapça)
Senin cihaz artık kullanılmaz hale gelmiş rom atamazsın PC görmez yeni cihaz vakti gelmiş.Hocam bu model farklı x96 mini değil t96 mini olucak