T96 Mini güncellemesi hatasından sonra bağlanmıyor

thaer

Yeni Üye
Puan 1
Çözümler 0
thaer
Olay şöyle gerçekleşti: T96 Mini'nin güncellemesi sırasında USB bağlantısı kesildi ve bilgisayara bir daha bağlanamadı. Şu anda kırmızı bir ışıkta kalıyor, tekrar başlatma gibi bir çözüm bulma şansım var mı?

WhatsApp-Image-2024-02-07-at-3.36.41-PM.jpg
WhatsApp-Image-2024-02-07-at-3.36.41-PM-1.jpg
WhatsApp-Image-2024-02-07-at-3.36.40-PM.jpg

Sanırım güncelleme sırasında bağlantı kesilince cihaz çöktü, cihazı geri getirmek ince işçilik ister. Aşağıdaki konuya bir göz atın.

Sanırım güncelleme sırasında bağlantı kesilince cihaz çöktü, cihazı geri getirmek ince işçilik ister. Aşağıdaki konuya bir göz atın.

bağlantı sağlanmıyor reset atarak bağlantı yaptığınızda cihaz algılanmaması durumunda cihazın içinden chip üzerindeki bacaklardan bazılarına cımbız/tornavida gibi bir şeyle dokunup kısa devre yapamam gerekiyor ama mu modele gore hangi bacaklari yapamam gerekiyor onu bilmiyorum

Rom yüklemeniz gerekiyor RK chip sorunlu bunlar öyle fazla kullanılacak alınacak cihaz değil güncel Next start Dreamstar Nova vs alın kullanın

Rom yüklemeniz gerekiyor RK chip sorunlu bunlar öyle fazla kullanılacak alınacak cihaz değil güncel Next start Dreamstar Nova vs alın kullanın
hocam Rom yüklemeyi calisiyorum ama bilgisayara bağlanmıyor

hani bazi modelerde kısa devre yaparak bağlaniyordu ama bu modelde nasil yapicam bilmiyorum

hocam Rom yüklemeyi calisiyorum ama bilgisayara bağlanmıyor

hani bazi modelerde kısa devre yaparak bağlaniyordu ama bu modelde nasil yapicam bilmiyorum
Reset tuşu var onunla birde bu RK bunun yazılım atma programı farklı hiç RK cihaza rom yüklemedim youtube vs bak

Reset tuşu ile baglanmiyor

ve
Kısa devre yapılan yer(rusça)

ve de aşağıdaki film(kısa devre yapılan yer 2) (dakikasını da verdim umarım açılır açılmaz ise baştan izle (Arapça)

ve
Kısa devre yapılan yer(rusça)

ve de aşağıdaki film(kısa devre yapılan yer 2) (dakikasını da verdim umarım açılır açılmaz ise baştan izle (Arapça)

Hocam bu model farklı x96 mini değil t96 mini olucak

Geri
Üst Alt