Entschuldigung, ich schreibe mit dem Übersetzer von Google ... ich meine, ich habe sw.bin nicht bekommen.Ziehen Sie den SW zurück, den Sie gerade geworfen haben, und sehen Sie, ob die Veränderung noch da ist, und Sie werden es verstehen.
İsmi değişik olabilir mi acaba?Entschuldigung, ich schreibe mit dem Übersetzer von Google ... ich meine, ich habe sw.bin nicht bekommen.
Ich habe ein Downloadprofil.mb181 erstellt und auf dem USB-Stick, dann Menü 4725 und ich bekomme nur "language.bin" .
Üzgünüm, Google'ın tercümanı ile yazarım ... demek istediğim sw.bin alamadım.
İndirme profili.mb181 ve USB çubuğunda, ardından Menü 4725'i oluşturdum ve sadece "Dil.bin" alabiliyorum.
I do not get "mb181_swprofile.bin" from the MB181tc....how do I do that?İsmi değişik olabilir mi acaba?
Google:
Könnte der name anders sein?
Hımm, tv smart tv mi? cevap "evet" ise, tarayıcıyı aç ve adres çubuğuna "file:///" yaz bakalım ,profiller neredeymiş,bu kart bende olsa çözerdim sanırım ama bende yokI do not get "mb181_swprofile.bin" from the MB181tc....how do I do that?
Yeni çıktı abi mb181tc ve 181eHımm, tv smart tv mi? cevap "evet" ise, tarayıcıyı aç ve adres çubuğuna "file:///" yaz bakalım ,profiller neredeymiş,bu kart bende olsa çözerdim sanırım ama bende yok
Hmm, ist der Fernseher ein Smart-TV? Wenn die Antwort "ja" ist, öffnen Sie den Browser und geben Sie "file:///" in die Adressleiste ein. Mal sehen, wo die Profile sind, ich denke, ich würde es lösen, wenn ich diese Karte hätte, aber ich habe nicht es.
Fiko bir ara bakarız ,müsait olduğundaYeni çıktı abi mb181tc ve 181e
181e de profil gelmiyor
Fiko bir ara bakarız ,müsait olduğunda
Smart biri mb230 yerine diğeri de mb211s yerine geldiFiko bir ara bakarız ,müsait olduğunda
Bunlar smart mı yoksa düz tv mi?
Ooo,yeni kartlar yeni işlemciler mi? ,unutmazsam ki unutmam sanırım yeni laptopumda sarı notlara yazdım"unutma " diye ,bir ara bakalım şunaSmart biri mb230 yerine diğeri de mb211s yerine geldi
MB181TC için tam anlamıyla yağ gibi akıyor diyebilirimSmart biri mb230 yerine diğeri de mb211s yerine geldi
Sende var mı bu tv şimdi Şu an varsa,buraya menü+4725 fotosu atsanMB181TC için tam anlamıyla yağ gibi akıyor diyebilirim
Şuan evde değilim eve gidince atarım hocam. Bende Regal 32R654HC HD var bir de 39R54HC HD var ikiside aynı seri ama biri boe diğeri panda panel ikiside MB181TC anakart hdr destekliler netflix blutv prime video mubi uygulamalarını aktif olarak kullanıyorum tvler hız olarak canavar hızı en bariz gösterdikleri yer browserdan film açıp izlemek film sitelerindeki reklamlara rağmen mükemmel bir hızı varSende var mı bu tv şimdi Şu an varsa,buraya menü+4725 fotosu atsan