heamvivma
Aktif Üye
- 21 May 2020
- 454
- 34
Merhaba, daha önce hiç deneyim yaşamadım. Bulunduğum binada Turkcell'in Süperonline fiber hizmeti varmış. Dün bölge sorumlusundan paket fiyatları hakkında bilgi aldım. Fiyatlar şöyle;
20 Megabit İndirme 10 Megabit yükleme 12 taahhüt 169 TL
100 Megabit İndirme 20 Megabit yükleme 12 ay taahhüt 220 TL
200 Megabit İndirme 20 Megabit yükleme 12 ay taahhüt 260 TL
İlk ay fatura ücretsiz. Wi-fi 6 uyumlu modem + kurulum ve aktivasyon ücretsiz.
Şuanda netspeed kullanıyorum, tarife fiyatlarına yeni zam geldi. Bunun yanında bir çok adı pek duyulmamış Türk Telekomun alt yapısını kullanan şirketler var. Poyraz net, galaksi net, gıbırnet gibi vs. Onlarda fiyatlar daha uygun ama taahhütsüz olduğundan dolayı yarın ne olacağını kestiremiyoruz.
Aranızda Superonline kullanıp memnun kalan varmı, verdikleri fiyatlar sizce uygun mu, geçmeye değer mi ? İlginiz için teşekkür ederim.
20 Megabit İndirme 10 Megabit yükleme 12 taahhüt 169 TL
100 Megabit İndirme 20 Megabit yükleme 12 ay taahhüt 220 TL
200 Megabit İndirme 20 Megabit yükleme 12 ay taahhüt 260 TL
İlk ay fatura ücretsiz. Wi-fi 6 uyumlu modem + kurulum ve aktivasyon ücretsiz.
Şuanda netspeed kullanıyorum, tarife fiyatlarına yeni zam geldi. Bunun yanında bir çok adı pek duyulmamış Türk Telekomun alt yapısını kullanan şirketler var. Poyraz net, galaksi net, gıbırnet gibi vs. Onlarda fiyatlar daha uygun ama taahhütsüz olduğundan dolayı yarın ne olacağını kestiremiyoruz.
Aranızda Superonline kullanıp memnun kalan varmı, verdikleri fiyatlar sizce uygun mu, geçmeye değer mi ? İlginiz için teşekkür ederim.