Sunny Üretimi Hi level HL49FAL27 açılış ekranında kalma sorunu

L Çevrimdışı

lvntklkn

Yeni Üye
20 Ara 2020
10
44
biara gidip sunny servisine gidip ,bi harddiske tüm yazılımları alma operasyonu yapayım diyorum,servisteki adam o kadar değişikki her konuşmasında kaşım gözüm seyiriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca safe moda almak için açılırken sadece ses kısma tuşuna bas çek yaparsanız oluyor,bir kerede panel ayarlarını saveledi ama nasıl oldu çözemedim

o linkteki sitede biçok yazılım var ayrıca elimdeki 2. yazılımıda yüklemek isterim ama bilmiyorum nasıl yapıldığını.gerekirse uğraşırım biraz

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
biara gidip sunny servisine gidip ,bi harddiske tüm yazılımları alma operasyonu yapayım diyorum,servisteki adam o kadar değişikki her konuşmasında kaşım gözüm seyiriyor

ayrıca safe moda almak için açılırken sadece ses kısma tuşuna bas çek yaparsanız oluyor,bir kerede panel ayarlarını saveledi ama nasıl oldu çözemedim

o linkteki sitede biçok yazılım var ayrıca elimdeki 2. yazılımıda yüklemek isterim ama bilmiyorum nasıl yapıldığını.gerekirse uğraşırım biraz
Ama ,flasha dikkat et ,farklı bir şey yüklenirse ,harici aparatla flash (spi ,bellek ,ne deniyorsa ,ben flash diyorum) programlamak zorunda kalmayasın ,risklidir biraz yazılım yüklemek ,buna elektriklerin dalgalanması dahil :ok

L Çevrimdışı

lvntklkn

Yeni Üye
20 Ara 2020
10
44
Ama ,flasha dikkat et ,farklı bir şey yüklenirse ,harici aparatla flash (spi ,bellek ,ne deniyorsa ,ben flash diyorum) programlamak zorunda kalmayasın ,risklidir biraz yazılım yüklemek ,buna elektriklerin dalgalanması dahil :ok
teşekkürler uyarı için ama ben nelere neler yükledim bir bilseniz,next 2000 i next 2000 e bağlayıp yazılım atmaktan tutun ,enigma 2 ,linux,envayi çeşit tablet telefon,arada şehit olanlarda oldu ama azz oran olarak

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teşekkürler uyarı için ama ben nelere neler yükledim bir bilseniz,next 2000 i next 2000 e bağlayıp yazılım atmaktan tutun ,enigma 2 ,linux,envayi çeşit tablet telefon,arada şehit olanlarda oldu ama azz oran olarak
Rica ederim , işte o cihazların yükleyicisine çabuk ulaşılır ama tv loaderine zor ulaşabilirsin diyerek yazdım ,gerçi şimdilerde süper loaderler var ,duyuyorum ,benim zamanım gibi değiller sevgili lvntklkn :ok

M Çevrimdışı

mfaydin 

Yeni Üye
28 Ağu 2020
8
bu linklerdeki yazılım sürümü 252 versiyon,254 lük diğer versiyon kendini güncelleyip içinde playstore olan sürüme geçiyor ama 254 te panel ayar save yapmıyor.playstoru düzgün çalışıyor youtube a google hesabıyla girebiliyorsunuz puffin çalışıyor ama gel gelelim paneldeki jeida her açılıp kapanmada vesaya dönüyor,verdiğim linkte sayfanın altında 3 tane indirme dosyası var full hd olanı indirdim.çok yanlış analiz etmiyorsam bu yazılım çözünürlüklerini dikkate alınarak yüklenirse 40-49 inch hi level,sunny,axen tv lere oluyor buda 5-6 modele olur demek.indirme dosyasında anakrtın fotosu var tv nin girilerinin sıra ve yapısı,üsteteki cı modül pozisyonu aynı ise denenebilir.bu sunny aynı anakarta hem güncellenebilir versiyon hem güncellenemeyen versiyonlar yüklemiş .hepsini tıklandığında tv güncel diyor sonunda.bide 266 versiyon var ondada playstore yok.yazılımdaki panel ayarlarını düzeltebilen olursa playstore lu olanıda eklemeyi denerim
Hocam 254'lük ve 266'lık sürümleri rica etsem paylaşabilir misiniz? Ayrıca hangi yazılımın hangi versiyonda olduğunu nasıl anlıyoruz?

Düzenleme: rt2841p631 için olursa daha iyi olur.

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

lvntklkn

Yeni Üye
20 Ara 2020
10
44
ayarlar bölümüne girip,sistem ayarları dedikten sonra,yazılım güncellemeyi tıklıyoruz,yazılım güncelleme kontrolu yazısının üzerinde mevcut versiyon:254_2841p831....1g 8g atmaca...,yazılım versiyonuna göre göre baştaki 252,266 oluyor.
rt2841 chipset ,p631(18at13) ise anakart modeli,konu başlığında 49fal27 yazıyor o televizyonunki ise rt2841p831(18at27),ben p831 anakarta p631 yazılım full hd verisyonu yükledim sorunsuz çalıştı.bendeki 254 versiyon p831 full hd ye ait,burdaki biraz deneysel tv hiç açılmadığında bişeyler ters gittiğinde kullanılabilir.bilgisayarımda rar dosyası olarak kayıtlı ama dosya yüklemeyi bilmiyorum

M Çevrimdışı

mrburakdogan

Yeni Üye
29 Ağu 2020
4
27
Sevgili dostlar benim TVimin yazılım güncelleme kısmında Şimdiki versiyon: 268_2841P631_1G_8G_ATMACA_T2_svn149 yazıyor ve TV modeli HL43DLK13/0216. Bende bir çok arkadaşımız gibi Netflix ve Google uygulamalarında otum açma sorunu yaşıyorum. Öğrenciyim zar zor biriktirip aldım bozmak da istemiyorum. Bilgili bir abim/kardeşim hangi yazılımı yüklemem gerektiğini ve tam olarak nasıl yükleyeceğimi anlatırsa müteşekkir olurum. İyi Forumlar

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

lvntklkn

Yeni Üye
20 Ara 2020
10
44
Sevgili dostlar benim TVimin yazılım güncelleme kısmında Şimdiki versiyon: 268_2841P631_1G_8G_ATMACA_T2_svn149 yazıyor ve TV modeli HL43DLK13/0216. Bende bir çok arkadaşımız gibi Netflix ve Google uygulamalarında otum açma sorunu yaşıyorum. Öğrenciyim zar zor biriktirip aldım bozmak da istemiyorum. Bilgili bir abim/kardeşim hangi yazılımı yüklemem gerektiğini ve tam olarak nasıl yükleyeceğimi anlatırsa müteşekkir olurum. İyi Forumlar
bir kullanıcı olarak çok net söyleyebilirimki,kendi mağazası dışında kullanacağın diğer uygulama çözümleri hep risk ,google servisler eğer sorun yapıyorsa ve sen zorlarsan anakart değişimine gidiyor malesef,kurtarma seçenekleri az o yüzden 200-300 tl lik tv box alırsan sağlıklı olur.bi bozulsa ücretsizde olsa 1 ay servis işi çıkabilir,ücretlide en az 400 e patlar,kendinde playstore olmayan cihazlar uğraşırsan çok kolay brick olabiliyor.tv kendi güncelleme yapar yada servis güncellemeyi elden verir içerisinde servisler yüklü o başka.yinede başka arkadaşlar yardımcı olursa bilmem.

M Çevrimdışı

Mustafa 78

Yeni Üye
26 Ağu 2021
7
51
Bugün servis geldi yazılımla düzeltti, servis çok nazik ve ilgili beklemiyordum bu kadar, yazılımı rica ettim istedim, bir başlık açıp benzer sorunu yaşayan arkadaşlar olabilir diye yazılımı buraya ekleyeceğim,

A101den aldığım Hİ LEVEL HL40DLK12/0216 olan (sunny üretimiymiş) sabah açtığımda logoda dönen renkli yuvarlak toparda takılı kaldı. LSC400HN02-804 etiketi vardı panel Tcon pcb üzerinde.ne yapmam gerekli.Yardımcı olursanız sevinirim.
Dikkatlice takip ettim zaten oldukça basit, USB’yi takıp(fat32formatlı) fişe taktılar sadece, hiçbir tuşa basmadılar, kendisi otomatik doğrudan kuruluma geçti, bazı tvlerde ok tuşuna basılı tutmak gerekiyormuş bunda o yoktu, tabi ki linki burada paylaşırım
Bu yazılımı paylaşırsanız sevinirim

Metaş Çevrimdışı

Metaş

Aktif Üye
16 Ara 2021
69
47
Sunny üretimi , hi-level hl39dal13/0216 tv için yazılım aramaktayım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Anakart: tp.sk508s.pb802
Panel. : panda lc390ta2a

Tv yi yeni aldığınızı yazmışsınız servise müracaat edin. Apk ve yazılımdan bahsetmeyin.

Hi-level hl39dal13 yazılım yardım.

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hakandg01

Yeni Üye
9 Nis 2023
1
64
ayni sorunu yaşayan arkadaşlar için yazilimsiz nasil çözulecegini anlatiyorum tv açilirken sürekli ok tuşuna basin tv güvenli moda giricek sonra home tuşuyla uygulama marketine girip kullanici seçeneğinden kaldirma seçilir yüklu gözüken google play store ve google play hizmetleri kaldirilarak tv fişinden cekilerek tekrar başlatilirsa sorun çözülmüş olur, uygulama yükleme için huawei app gallery apksini aratip kurarsiniz hem uygulamalariniz güncel kalir hem sorunsuz tvnize uygulama yükleyebilirsiniz

16047514417763815463843409342521.jpg
Çok teşekkür ederim hocam düzeldi

Geri
Üst Alt