Kullanılabilir evet, ben de o raporu aldım iade edicem size kalmış iade etmek veya değişim yapmak, zaten almakta zorundalar 15 gün içinde yasal bir hak buServis geldi bugün cihazın açılmadığını görünce değişim raporu vereceklerini söylediler bu rapor iade için kullanılabilir mi?
Hocam nedir son durum verdiler rapor bana iade yada degisim icin kagit vericeklerini soylemislerdi bugunde yazilim atilicak yarin icin dediler olmazsa vericeklermisServis geldi bugün cihazın açılmadığını görünce değişim raporu vereceklerini söylediler bu rapor iade için kullanılabilir mi?
Hocam yazilim attiklari haldemi verdiler raporu yazilim sonrasi sorun ciktimi. Banada degisim veya iaede icin kagit vericeklerini soylediler ama suan yazilim atilicak diyolar sozde yarin geliceklerKullanılabilir evet, ben de o raporu aldım iade edicem size kalmış iade etmek veya değişim yapmak, zaten almakta zorundalar 15 gün içinde yasal bir hak bu
Yazılım atmadılar hocam sadece açmayı denediler kendi gözleriyle gördüler faturanın falan resmini çekip raporunuz hazırlanınca ararız sizi dediler ben de yazılım atarlar diye düşündüm ama bilmiyorlar sanırım yazılım konusunu.Hocam yazilim attiklari haldemi verdiler raporu yazilim sonrasi sorun ciktimi. Banada degisim veya iaede icin kagit vericeklerini soylediler ama suan yazilim atilicak diyolar sozde yarin gelicekler
Banada geldirler o sekil fotograf video vs cektiler hata onarima aticaz bikac gune gelir kagit birakiriz degisim yada iade yaparsinz dediler simdide yazilim aticaz diyolar bende oyle dedikleri icin eski tvyi tamire verdim iade ederim diye sogudum bikere tvden. Sizde bisey falan yukledinzmi usb den apk vs yoksa hic bisey yapmadnz haldemi bozulduYazılım atmadılar hocam sadece açmayı denediler kendi gözleriyle gördüler faturanın falan resmini çekip raporunuz hazırlanınca ararız sizi dediler ben de yazılım atarlar diye düşündüm ama bilmiyorlar sanırım yazılım konusunu.
Sistem güncellemesi geldi onu yaptım sonra da play store falan kurmaya çalıştım play store açıldı ama giriş yapamıyodum play hizmetlerini kurdum televizyonu kapadım açtım sorun böyle başladı, tam olarak sebebini çözemedim.Banada geldirler o sekil fotograf video vs cektiler hata onarima aticaz bikac gune gelir kagit birakiriz degisim yada iade yaparsinz dediler simdide yazilim aticaz diyolar bende oyle dedikleri icin eski tvyi tamire verdim iade ederim diye sogudum bikere tvden. Sizde bisey falan yukledinzmi usb den apk vs yoksa hic bisey yapmadnz haldemi bozuldu
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin veya seri numarayı yazın.Yazılım linkini paylaşır mısınız?
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin veya seri numarayı yazın.
Bu tv Vestel üretimi değil servisten destek alın bende yazılımı yok.
Bu cihazlarda tablet ve telefonlar daki gibi recovery menüsü yokmu?
Evet Sunny galiba. Konuyu açan arkadaş servis elemanlarından yazılımı temin ettiğini ve paylaşacağınız yazmış tı. Belki mesajı gürürde linki paylaşır diye düşündüm.Bu tv Vestel üretimi değil servisten destek alın bende yazılımı yok.
Sistem güncellemesi geldi onu yaptım sonra da play store falan kurmaya çalıştım play store açıldı ama giriş yapamıyodum play hizmetlerini kurdum televizyonu kapadım açtım sorun böyle başladı, tam olarak sebebini çözemedim.