Sunny SN55UIL08 4K TV 2599TL (A-101)

E Çevrimdışı

Exodia

Aktif Üye
24 Eki 2019
79
25
Arkadaşlar hepinize selam
A-101 mağazasına Sunny marka 55 ekran 4K Ve HDR özellikli, 1000hz tv gelmiş. Nedir ne değildir özellikleri nasıldır hangi paneli kullanıyor. Eğer uygunsa yarın gidip alabilirim televizzyonu büyük ekran olması çok cezbetti

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İki arkadaşımda da axen var,üstelik 32'' tv,birisi önümde kırdı ,balkondan aşağıya attı,ettiği küfürleri yazamam :) ,diğerinin tv bozuk öyle duruyor,gitti regal aldı geldi.Tabii seni caydırmak amacıyla yazmadım,ben alırmıyım bu tvleri,açık yazayım hiç sanmam,almam yani.

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
İki arkadaşımda da axen var,üstelik 32'' tv,birisi önümde kırdı ,balkondan aşağıya attı,ettiği küfürleri yazamam :) ,diğerinin tv bozuk öyle duruyor,gitti regal aldı geldi.Tabii seni caydırmak amacıyla yazmadım,ben alırmıyım bu tvleri,açık yazayım hiç sanmam,almam yani.
??

0 Çevrimdışı

01omer

Yeni Üye
5 Haz 2020
1
25
Arkadaşlar bu mesajımı dikkatlice okuyun. Öncelikle satıcı mağazayı tenzih ederim. Ben bu ürünü A101 den aldım bikaç ay bile kullanamadan bozuldu teknik servise gönderdim. 2 ayı geçkin sürede yapamadılar. Sonra yaptık diye getirdiler TV nin anakart arızalanmıştı geldiğinde paneli bozmuşlar. Geri gönderdim yine yapamadılar. Televizyonsuz kaldık. Ürünün iadesini yapmamak için firma bana 2 ay daha garantisini uzatalım dedi kabul etmedim. Uzun uğraşlarım sonunda nihayet bugün iade edip paramı aldım. Bu benim mağduriyetim. TV nin görünüşüne aldanmayın YouTube var netflix felan hiçbir şey yok. Menü geçişleri çok yavaş. Ses kalitesi yetersiz. Bu benim deneyimim umarım size yardımcı olur.

Geri
Üst Alt