Sunny sn55fmn252 Işık sızması

çızırtı sorunu bir çok eşyada karşına çıkabilir izleme mesafesinden duyulmuyorsa dert etme.
Evet hocam ekran kartlarından kaynaklı tecrübe edindim bu konuda ama televizyonda ilk defa karşılaştım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
videoyu yükledim buraya izlerken ses duyulmuyor yaklaşınca ancak

Bu kadar pimpirikli olmamın sebebi aslında malum ekonomi o yüzden kusura bakmayın evime aldığım ilk televizyonum. O kadar sık tv eşimle kullanmıyoruz ama yinede o kadar para verdik sorunsuz bir televizyon olmasını temenni ediyorum. :D

Evet hocam ekran kartlarından kaynaklı tecrübe edindim bu konuda ama televizyonda ilk defa karşılaştım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
videoyu yükledim buraya izlerken ses duyulmuyor yaklaşınca ancak

Bu kadar pimpirikli olmamın sebebi aslında malum ekonomi o yüzden kusura bakmayın evime aldığım ilk televizyonum. O kadar sık tv eşimle kullanmıyoruz ama yinede o kadar para verdik sorunsuz bir televizyon olmasını temenni ediyorum. :)
seni çok iyi anlıyorum ekonomik durumlar nedeniyle F/P cihazlardan en iyi verimi almak istiyoruz ama işler bazen sizin de karşılaştığınız durumlara dönüşüyor.
Video izledim belirgin ses duyamadım kullanın gitsin şimdi değiştirelim başka tv getirsinler diyeceğim ilk tv gibi daha kötüsü gelme ihtimali var :haha

seni çok iyi anlıyorum ekonomik durumlar nedeniyle F/P cihazlardan en iyi verimi almak istiyoruz ama işler bazen sizin de karşılaştığınız durumlara dönüşüyor.
Video izledim belirgin ses duyamadım kullanın gitsin şimdi değiştirelim başka tv getirsinler diyeceğim ilk tv gibi daha kötüsü gelme ihtimali var :haha
Evet hocam birde kötüsü gelirse çok üzülürüm bu sefer 3 aydır beklemedeydik zaten gelen eleman 3 ay nasıl beklediniz diyor :D Umarım ilerde cw sesinden büyük bir sorun yaratmasın bana yeterli benim için. Yanıtlarınız için teşekkür ederim hocam.

Geri
Üst Alt