Tv yazılımı almıyor.Çok teşekkür ederim ilgi ve yardımlarınız için ancak Rarlı dosyayı çıkarıyorum ve flash belleğe fat32 olarak atıyorum sonrasında tvye takıyorum ancak fişini taktığımda ekran açılıyor ancak siyah ekranda olarak bekliyor ve power ışığı sabit yanıyor
Bu konuda kendisine nasıl ulaşabilirim?Tv yazılımı almıyor.jacabojacabo size yardım olabilir.
size verilen yazılımı rar dosyasından klasöre çıkartıp klasör içerisinde bulunan install.img yazılımı boş flash bellek içerisine klasörsüz olarak direk kopyalayın flash belleği tv ye takıp tv nin fişi takıp stnbyled yanar biraz bekledikten sonra stnby led yanıp sönmeye başlar ekranda yazılım yükleniyor olarak bar yazı çıkar taki tv açılana kadar ilk kuruluma düşene kardar bekleyin ilk kuruluma düşünce flash belleği çıkartıp tv yi kurulumu yaparsınız eğer yazılım esnasında stnby led sönebiliyor veya stnby led sabit kalabiliyor bilginiz olsun emmc flash süresi dolduysa yazılım almaz ve tamamen çökerÇok teşekkür ederim ilgi ve yardımlarınız için ancak Rarlı dosyayı çıkarıyorum ve flash belleğe fat32 olarak atıyorum sonrasında tvye takıyorum ancak fişini taktığımda ekran açılıyor ancak siyah ekranda olarak bekliyor ve power ışığı sabit yanıyor
Çok teşekkür ederim büyük ihtimal emmc flash sorunu bende ki çünkü dediklerinizi harfiyen uyguluyorum ekranda anlık olarak bozuk renkler gelip ekran siyaha düşüyor ve Standby ışığı sabit yanmaya devam ediyor 1 saat bekledim hiç bir düzelme olmadı emmc flash sorunu nasıl çözümlenebilir?size verilen yazılımı rar dosyasından klasöre çıkartıp klasör içerisinde bulunan install.img yazılımı boş flash bellek içerisine klasörsüz olarak direk kopyalayın flash belleği tv ye takıp tv nin fişi takıp stnbyled yanar biraz bekledikten sonra stnby led yanıp sönmeye başlar ekranda yazılım yükleniyor olarak bar yazı çıkar taki tv açılana kadar ilk kuruluma düşene kardar bekleyin ilk kuruluma düşünce flash belleği çıkartıp tv yi kurulumu yaparsınız eğer yazılım esnasında stnby led sönebiliyor veya stnby led sabit kalabiliyor bilginiz olsun emmc flash süresi dolduysa yazılım almaz ve tamamen çöker
Çok teşekkür ederim büyük ihtimal emmc flash sorunu bende ki çünkü dediklerinizi harfiyen uyguluyorum ekranda anlık olarak bozuk renkler gelip ekran siyaha düşüyor ve Standby ışığı sabit yanmaya devam ediyor 1 saat bekledim hiç bir düzelme olmadı emmc flash sorunu nasıl çözümlenebilir?
ustamız gönderirse kartı emmc flash değiştiririm.forumdan iki ustamız daha önce gönderdi kartları hazırlayıp gönderdimdijacabojacabo, emmc değişimi yapıyor diye biliyorum.
ustam kartı gönderirseniz flash değiştirip hazırlar gönderiririmÇok teşekkür ederim büyük ihtimal emmc flash sorunu bende ki çünkü dediklerinizi harfiyen uyguluyorum ekranda anlık olarak bozuk renkler gelip ekran siyaha düşüyor ve Standby ışığı sabit yanmaya devam ediyor 1 saat bekledim hiç bir düzelme olmadı emmc flash sorunu nasıl çözümlenebilir?