Piyasada satılan her iki tarafı erkek mini USB bir kablo aldım ancak çalıştırmadı. Kablo bire bir değil de cros mu acaba diye düşünmeye başladım. Elinde olan var ise sorayım dedim. Olmadı anakart ve uydu kartını sökerek bağlantı şeklini bulmaya çalışacağım.Herhangi bir mini usb olmuyor mu (bilmediğimden soruyorum)
Alıcı göz için cross bağlantıya gerek olur mu kiPiyasada satılan her iki tarafı erkek mini USB bir kablo aldım ancak çalıştırmadı. Kablo bire bir değil de cros mu acaba diye düşünmeye başladım. Elinde olan var ise sorayım dedim. Olmadı anakart ve uydu kartını sökerek bağlantı şeklini bulmaya çalışacağım
Bu kablo uyduyu tv yemi bağlıyorPiyasada satılan her iki tarafı erkek mini USB bir kablo aldım ancak çalıştırmadı. Kablo bire bir değil de cros mu acaba diye düşünmeye başladım. Elinde olan var ise sorayım dedim. Olmadı anakart ve uydu kartını sökerek bağlantı şeklini bulmaya çalışacağım.
Evet. Resmini buldum. Burada ki mini USB kablo.Bu kablo uyduyu tv yemi bağlıyor
Alıcı göz değil sanırım ,uydu alıcısını tv ile bağlama için bu kabloAlıcı göz için cross bağlantıya gerek olur mu ki
Evet aynen. Mantığıma göre piyasada bulunan birebir kablo uyması gerekiyordu ancak uymadı.Alıcı göz değil sanırım ,uydu alıcısını tv ile bağlama için bu kablo
Sanırım data vardır sadece, + - almıyordur, umarım yardım bulursun Birde sevgili dostlarımı etiketliyeyim belki biliyorlardır ki biliyorlarsa mutlaka el atarlar tabii yarın ancakEvet aynen. Mantığıma göre piyasada bulunan birebir kablo uyması gerekiyordu ancak uymadı.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.Sanırım data vardır sadece, + - almıyordur, umarım yardım bulursun Birde sevgili dostlarımı etiketliyeyim belki biliyorlardır ki biliyorlarsa mutlaka el atarlar tabii yarın ancak
arizanotlari istismar
Rica ederim ,bilseydim şemasını verirdim mutlaka, kolay gelsinYardımlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba.Sanırım data vardır sadece, + - almıyordur, umarım yardım bulursun Birde sevgili dostlarımı etiketliyeyim belki biliyorlardır ki biliyorlarsa mutlaka el atarlar tabii yarın ancak
arizanotlari istismar
Teşekkürler üstad. Ben birde bu şekilde kablo yapıp en kısa zamanda deneyeyim. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim.Merhaba.
teraspy'ın da dediği gibi ; kabloda ekstradan bir şase ucu vardır. next kanky hd cihazlarda kullanılan alıcı gözlerde bu şekildeydi. Piyasadaki kablolar 4 hat ise bu kablolar 5 hatlıydı.