Sunny sn032dld12at050 mini usb

E Çevrimdışı

eseslee

Yeni Üye
8 Nis 2023
9
44
Merhabalar. Sunny sn032dld12at050 yan tarafında uydu alıcısı olan modelin mini USB kablosu kayıp. Bu kablonun bağlantı şekli elinde olan var ise yardımlarınızı bekliyorum.

E Çevrimdışı

eseslee

Yeni Üye
8 Nis 2023
9
44
Herhangi bir mini usb olmuyor mu :alala (bilmediğimden soruyorum)
Piyasada satılan her iki tarafı erkek mini USB bir kablo aldım ancak çalıştırmadı. Kablo bire bir değil de cros mu acaba diye düşünmeye başladım. Elinde olan var ise sorayım dedim. Olmadı anakart ve uydu kartını sökerek bağlantı şeklini bulmaya çalışacağım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Piyasada satılan her iki tarafı erkek mini USB bir kablo aldım ancak çalıştırmadı. Kablo bire bir değil de cros mu acaba diye düşünmeye başladım. Elinde olan var ise sorayım dedim. Olmadı anakart ve uydu kartını sökerek bağlantı şeklini bulmaya çalışacağım
Alıcı göz için cross bağlantıya gerek olur mu ki :bilmiyom

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Piyasada satılan her iki tarafı erkek mini USB bir kablo aldım ancak çalıştırmadı. Kablo bire bir değil de cros mu acaba diye düşünmeye başladım. Elinde olan var ise sorayım dedim. Olmadı anakart ve uydu kartını sökerek bağlantı şeklini bulmaya çalışacağım.
Bu kablo uyduyu tv yemi bağlıyor :alala

E Çevrimdışı

eseslee

Yeni Üye
8 Nis 2023
9
44
Bu kablo uyduyu tv yemi bağlıyor :alala
Evet. Resmini buldum. Burada ki mini USB kablo.

1500x1500_thumb_btm11978.jpg

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
125
44
Sanırım data vardır sadece, + - almıyordur, umarım yardım bulursun :ok Birde sevgili dostlarımı etiketliyeyim belki biliyorlardır ki biliyorlarsa mutlaka el atarlar tabii yarın ancak :ok

Ömer Genç arizanotlari istismar istismar
Merhaba.

teraspy'ın da dediği gibi ; kabloda ekstradan bir şase ucu vardır. next kanky hd cihazlarda kullanılan alıcı gözlerde bu şekildeydi. Piyasadaki kablolar 4 hat ise bu kablolar 5 hatlıydı.

E Çevrimdışı

eseslee

Yeni Üye
8 Nis 2023
9
44
Merhaba.

teraspy'ın da dediği gibi ; kabloda ekstradan bir şase ucu vardır. next kanky hd cihazlarda kullanılan alıcı gözlerde bu şekildeydi. Piyasadaki kablolar 4 hat ise bu kablolar 5 hatlıydı.
Teşekkürler üstad. Ben birde bu şekilde kablo yapıp en kısa zamanda deneyeyim. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Hayırlı günler dilerim.

Geri
Üst Alt