sunny hasankeyf V:0.2 ANAKART SUNNY 12AT022 DLED MNL

K Çevrimdışı

karapardus

Yeni Üye
3 Ara 2024
3
54
Merhabalar
TV Yeşil ekranda kalıyor panel ledler yanmıyor. ana kart ta voltajlar var.
Anakartın flash yazılımı silinmiş gibi bu anakartın flash dump yazılımı elinde olan var mı?
herkese iyi günler

sunny-hasankeyf-v02.jpg

K Çevrimdışı

karapardus

Yeni Üye
3 Ara 2024
3
54
Sato, neyin istismarını yapmışım! Sadece flash yazılımı istedim varsa vardır yoksa yoktur. para ile flash yazılımı satan forumlar var bu uygulamayı yanlış bulduğum için bu formları ve tv üretip satan firmalar bu yazılımları halka açık kaynaklarında paylaşmıyarak bayilerine rant sağlamakta sömürmekteler. anakartlardaki yazılımların silinmesi sebebiyle ana kartlar çöpe gitmesin. Evindeki tv'i tamir etmek isteyen ben istismarcı mı oldum. Bu uslubunuzu kınıyorum.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,832
Sato, neyin istismarını yapmışım! Sadece flash yazılımı istedim varsa vardır yoksa yoktur. para ile flash yazılımı satan forumlar var bu uygulamayı yanlış bulduğum için bu formları ve tv üretip satan firmalar bu yazılımları halka açık kaynaklarında paylaşmıyarak bayilerine rant sağlamakta sömürmekteler. anakartlardaki yazılımların silinmesi sebebiyle ana kartlar çöpe gitmesin. Evindeki tv'i tamir etmek isteyen ben istismarcı mı oldum. Bu uslubunuzu kınıyorum.
istismar istismar Size yardımcı olacak kişinin forumdaki kullanıcı nicki :) Fakat Ömer Genç Ömer Genç Usta daha önce yardımcı olmuş. Bu arada sato değil :) Sota Sota

K Çevrimdışı

karapardus

Yeni Üye
3 Ara 2024
3
54
Sota Sota ayıkla pirincin taşını :)
Flash dump :
Göndermiş olduğunuz flash'ı yükledim ama değişen bir şey olmadı. Teşekkürler

istismar istismar Size yardımcı olacak kişinin forumdaki kullanıcı nicki :) Fakat Ömer Genç Ömer Genç Usta daha önce yardımcı olmuş. Bu arada sato değil :) Sota Sota
"istismar" kullanıcı adı olduğunu anlamadım ki! Bende yanlış anladım. Sota ya özürlerimi iletiyorum. :bye

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt