Sunny Axen tv Görüntüyü Dikey Çevirme ve Slayt Gösteri Süresi Ayarı

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Herkese merhabalar üniversitemizde 48 adet axen tv kullanılarak totem kiosk benzeri bir yapı ile elektronik pano hazırlanmış.Poster gösterimleri amacıyla kullanıyorlar.İki adet tv karşılıklı yerleştirilmiş raspery pi kullanılarak internet ortamından resim poster yükleniyor ancak cihazlar stabil çalışmıyor ve yazılımları bozulmaya başladı ve kurumsal yapıdan tekrar onarımları şuanlık imkansız.

Bizimde aklımıza raspery pi leri iptal edelim usb flash bellek ile resim posterleri tvlerde bu şekilde oynatalım dedik.Ancak birkaç sıkıntı var.

1)Her seferinde çevir döndür uğraşmamak adına tv görüntüsünü komple dikey yapmak mümkün müdür?En azından OSD ekranı çevirsek yeterli.

2)Cihazlara bakmak için ancak pazartesi imkanımın olacak ancak evdeki axen e baktım media player menüsü çok gelişmiş geldi çevirme slayt geçiş efekti var ancak en önemlisi slayt geçiş süresi yok umarım onlar da vardır ancak yazılım standart olduğu için sanmıyorum ne şekilde geçiş süresini uzatabiliriz?

2)Her seferinde açmak hep problem oluyor servis menüden güç kısmını açık ve son yapmama rağmen evdeki tv fişi takınca otomatik açılmadı?Nasıl ayarlarız?

Şimdilik evde ki axen de bu sorunları gördüm büyük ihtimal onlarda aynı.Özellikle slayt geçiş süresi ayarı olmazsa projem iptal olacak artık ne yaparlar bilemiyorum.Sadece daire başkanım bir çözüm isteği için böyle bir çözüm geldi aklıma.Yardımlarınız için teşekkürler...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

meebbe meebbe, Adem Helvacı Ado

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt