Sunny android tv de google play hizmetlerini güncelleyemiyorum.

E Çevrimdışı

emrahkosucu

Yeni Üye
9 Eyl 2025
4
27
Sunny sn50ledj203 android tv kullanıyorum.Google play storeden değilde TV nin kendi mağazasından birkaç uygulama indirdikten sonra uygulamaları açınca "Google Play hizmetleri güncel değil lütfen güncelleyin" gibi bir mesaj gösterip beni Google Play hizmetlerini güncellemeye gönderiyor.Güncelleme başlıyor fakat her seferinde güncellemenin sonunda hata mesajı veriyor uygulama güncellenmiyor! Tahminimce hatta bu yüzden önemli birkaç apk yıda çalıştıramıyorum! Acaba bu sorunu nasıl çözerim lütfen yardım eder misiniz?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,894
Karşılaştığınız hatanın ekran görüntüsünü aldınız mı.?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,894
Aldığın hata bu şekilde mi.?

Linkteki adresten güncel apk indirip cihaza kurup tekrar güncellemeyi deneyin.

sunny-yazilim-guncelleme-sorunu-1.jpg

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

ehm123

Süper Üye
12 Mar 2025
119
22
Aldığın hata bu şekilde mi.?

Linkteki adresten güncel apk indirip cihaza kurup tekrar güncellemeyi deneyin.

sunny-yazilim-guncelleme-sorunu-1.jpg
APK Mirror varken neden APK Pure? APK Mirror'de APK'yı resmi geliştirici yüklüyor ve herkes ordan indiriyor.
Yüklenme sayısına bakmayın Android TV diye böyle. Normal versiyonu her hafta 100 bin indirme alıyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,894
APK Mirror varken neden APK Pure? APK Mirror'de APK'yı resmi geliştirici yüklüyor ve herkes ordan indiriyor.
Yüklenme sayısına bakmayın Android TV diye böyle. Normal versiyonu her hafta 100 bin indirme alıyor.
Apkpure olayında sorun siteye yüklü APK dosyalarında değil, kendi mağaza uygulamasından kaynaklıydı.

Geri
Üst Alt