SUNNY ANDROİD LED TV LOGODA KALIYOR YAZILIM

jacabojacabo Çevrimiçi
18 May 2019
312
50
Ustam Yazilim almayan cihazların kartlarını sana yollasalar tamir edip geri yollar mısın.?
ustam gönderirlerse yardımcı olurum.işlemci ve tüner hatası besleme patlak değilse flash değiştirir mac key yükler gönderirim.18at027 kartlar sorunlu bazen elinde patlıyabiliyor veya tv ye takınca led voltajı alınca amper çekiyo sonra besleme patlıyo 😄 genelde iki kondastorünü ne olur olmaz değiştiriyorum testini yapıp gönderiyorum

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,338
ustam gönderirlerse yardımcı olurum.işlemci ve tüner hatası besleme patlak değilse flash değiştirir mac key yükler gönderirim.18at027 kartlar sorunlu bazen elinde patlıyabiliyor veya tv ye takınca led voltajı alınca amper çekiyo sonra besleme patlıyo 😄 genelde iki kondastorünü ne olur olmaz değiştiriyorum testini yapıp gönderiyorum
Kronik sorunlu demek ki. :hmm

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,676
Senin için bir bölüm oluşturalım tamir vb isler için kullanıcılar sana ulaşsın.

Geri
Üst Alt