Eyüp Keten
Yeni Üye
- 22 Haz 2023
- 4
- 18
TV LOGODA KALIYOR ANDROİD TV

Son düzenleme:
gönderdim ustam dogrumu kontrol edersenizanakart model numarası ve panel etiketini yükleyin
Fotograf net değil 18at027 mi yaziyorgönderdim ustam dogrumu kontrol ederseniz
evet ustamFotograf net değil 18at027 mi yaziyor
evet ustam
yazılımı bildirim çanına yolladımevet ustam
ama bazen açılıyor ustam tv bazende android de renklerin geldigi yerde kalıyor
![]()
ustam yazılımı hangi tuş ile yüklüyoruzyazılımı bildirim çanına yolladım
Farklı USB portunu denediniz mi?ustam yazılımı hangi tuş ile yüklüyoruz
ustam yüklemeye çalıştım ama aynı renkler geliyor ordan sonra ilerlemiyor
Yazılımı indirdiğiniz alanda kurulum talimatı vardı.? Cihaz yazılımı aldımı.?ustam yazılımı hangi tuş ile yüklüyoruz
Renklerde kaldığına göre almamış.Yazılımı indirdiğiniz alanda kurulum talimatı vardı.? Cihaz yazılımı aldımı.?
size verilen img yazılımını boş flasa kopyalayıp tv ye takın 5 ila 10 sn içinde stnby led yanıp sönmeye başlar ekranda yazılım yüklenir diye bar çıkar.emmc flash zaman (device)süresi azaldıysa yazılım esnasında stnby led gidebilir veya direk stnbyda kalabilir tamamen çökebiliyor.emmc flash değişmesi gerekiyor.tamirci iseniz müşteriye ona göre söyleyniz sonra müşteri ile sorun yaşarsınız.ben bu kartlarda direk emmc flasını değiştiriyorum sorun olmuyor.birde başka flas ile yazılımı deneyiniz toshıba ışıklı flas ileustam yazılımı hangi tuş ile yüklüyoruz
Peki aynı marka model emmc mi takıyorsunuz?size verilen img yazılımını boş flasa kopyalayıp tv ye takın 5 ila 10 sn içinde stnby led yanıp sönmeye başlar ekranda yazılım yüklenir diye bar çıkar.emmc flash zaman (device)süresi azaldıysa yazılım esnasında stnby led gidebilir veya direk stnbyda kalabilir tamamen çökebiliyor.emmc flash değişmesi gerekiyor.tamirci iseniz müşteriye ona göre söyleyniz sonra müşteri ile sorun yaşarsınız.ben bu kartlarda direk emmc flasını değiştiriyorum sorun olmuyor.birde başka flas ile yazılımı deneyiniz toshıba ışıklı flas ile
androidlerde iki flash kullandı sec ve skhynix üzerinde çıkan hangisi ise onu takıyorum 18at027 lerde skyhnix çıkar bazı kartlarda sec çıkar 8gb lık flash tırPeki aynı marka model emmc mi takıyorsunuz?
Yoksa daha kalitelisini mi?