Sunny 16AT023 Yazılım İhtiyacı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrix37

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
matrix37
Merhaba ustalarım ,
sunny_16AT023_v1.1 uydu modulu android logosunda takılı kalıyor . flash entegresinin programını yükledim ama modulun yazılımına ihtiyacım var . Modulun yazılımı elinde olan varmıdır ?

teşekkür ediyorum

SN:2607280064
Model : 16at023
SN:TRSNSTM12001810001294
Hidden text for users: Sota, By_Trol

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sunny ürünlerinin yazılımları arşivlerimizde bulunmamaktadır. Ancak üyelerimizde mevcut ise paylaşacaklardır.

Not: Mesajınızı güncelledim. MAC adres bilginizi mümkün olduğunca genele açık platformlarda paylaşmamaya dikkat edin.

Eywallah ustadım @arizanotlari bu yazılımı nasıl yükleyeceğim bir yardımcı olabilirmisin boş bir flash belleğe attım (fat32 biçiminde ) taktım ama yüklenmedi farklı bir proğramı falan varmıdır?

Modülü enter tuşuyla konsola düşürüp ustar veya custar yazarsanız yazılım yüklenir.
Konsola düşmüyorsa veya Boot1/Boot2 fail hatası veriyorsa emmcyi ısıtın. düzelmezse emmcnin yeniden yazılması gerekiyor.
Eğer flash entegresini yazabilecek ekipmana sahipseniz açıklamalarım yeterli gelecektir.
Kolay gelsin.

Modülü enter tuşuyla konsola düşürüp ustar veya custar yazarsanız yazılım yüklenir.
Konsola düşmüyorsa veya Boot1/Boot2 fail hatası veriyorsa emmcyi ısıtın. düzelmezse emmcnin yeniden yazılması gerekiyor.
Eğer flash entegresini yazabilecek ekipmana sahipseniz açıklamalarım yeterli gelecektir.
Kolay gelsin.
Emmc ısıttım yazılım 16at023 yükledim yanlız açılınca android upload geliyor

Kolay gelsin.
Usta ne atlattıgınızı anlamadım konsol dediğiniz ney ve cutar neye yazılacak

Emmc ısıttım yazılım 16at023 yükledim yanlız açılınca android upload geliyor

Usta ne atlattıgınızı anlamadım konsol dediğiniz ney ve cutar neye yazılacak
O aşamayı zaten yapabilmişsiniz. Ekran görselini paylaşma imkanınız var mıdır?

Merhaba teraspy,

Ustam nand sökmeden usb to ttl aparat ile yani dönüştürücü ile nasıl modüle yazılım yükleyebilirim. Modülde rx tx gnd yazan soket mevcut. Buraya bağladığımda yeterli olurmu? Yardımcı olabilirmisiniz

Teşekkürler ömer bey.

Son düzenleme:
Vay be... Alıntı yapıp genel bir soru sordum adam paylaştığı dosyayı yandex'ten sildi... Helal olsun.
Dosyalar artık kişiye özel paylaşıldığı ve daha önce paylaşılmış dosyalar adminler tarafından site sunucusuna yüklendi denk geldikçe eski dosyaları siliyorum.
Kolay gelsin.

elektro20m, Yazılımlar el altından toplanıp, satılarak haksız kazanç elde edilmesine karşıyız. Bu nedenle yazılımları kişiye özel olarak veriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt