teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
2 anten var onda ,biri lnbden gelen ,diğeri içindeki wifi anteni,acaba dedim içindekini mi çıkarrtıanten kablosunun kulağını çekmiş olabilir mi? bir daha yapma böyle, diyerek. yoruma açık olmuş.
2 anten var onda ,biri lnbden gelen ,diğeri içindeki wifi anteni,acaba dedim içindekini mi çıkarrtıanten kablosunun kulağını çekmiş olabilir mi? bir daha yapma böyle, diyerek. yoruma açık olmuş.
Hımm,çanaktan gelen anteni ,peki adaptörü ters takmayı denedin mi? ,mesela prizde aşağı bakıyorsa,onu yukarı bakar olarak yani .anten kablosunu çıkardığım anda otomatik bağlandı ama cihazı kapat aç yapınca srn yine oluyo. yazılımla düzeltilirse daha iyi olur
ucuz olan next 2023 de böyle bir sorun yok x platform da açık iyimi, şimdi gs maçına bakıyorum dandik mandik işi görüyorson güncelleme sonrası wifi baglanmada sorun yaşatmaya başladı
Hımm,çanaktan gelen anteni ,peki adaptörü ters takmayı denedin mi? ,mesela prizde aşağı bakıyorsa,onu yukarı bakar olarak yani .
Bende o yüzden yazmıştım ,acaba ters takılsa,sonuç ne olur anlamındaanladığım kadarı ile lnb girişi ile wifi chipten gelen kablosuz bağlantı birbirlerine sorun çıkarıyor. wifi bağlanmaya çalışırken , uydu yayınında snr sorunu oluşuyor. lnb girişini sökünce, wifi bağlanıyor. linux cihaz olmasından mı acaba? dm500 kullanırken snr sorunu olurdu arada bir. o zamanlar telsiz telefonlar da kullanımdaydı. telefonu sök, telefonun adaptörünü farklı prize tak vb. maymun etmişti bizi.
Senin yazılım versiyonu eskidir muhtemelenbu cihazı bir süre kullandım wifide bir sıkıntı görmedim sizin cihazda bir sorun olabilir.
Ben iade ettim elimdeki titanı,yoksa merak eder bakardım neden acaba diye ,bendeki uydu daha da dandik ona bakarsan ,ama csat msatucuz olan next 2023 de böyle bir sorun yok x platform da açık iyimi, şimdi gs maçına bakıyorum dandik mandik işi görüyor
Dediğiniz sorunu aylar önce söyledim. Uydu kablosu bağlıyken dediğiniz gibi açılışta ip alamıyor. İlk açılışta ip alması için, sinyali çekmeyen (yüzde 0 olan) bir kanalda bekleyince bağlanıyor. Uydu kablosu takılı değilken dediğiniz gibi anında bağlanıyor.anten kablosunu çıkardığım anda otomatik bağlandı ama cihazı kapat aç yapınca srn yine oluyo. yazılımla düzeltilirse daha iyi olur
Cihaza Yeni güncelleme geldi cok hızlı bağlanıyor yeni yazılımı deneyin.Dediğiniz sorunu aylar önce söyledim. Uydu kablosu bağlıyken dediğiniz gibi açılışta ip alamıyor. İlk açılışta ip alması için, sinyali çekmeyen (yüzde 0 olan) bir kanalda bekleyince bağlanıyor. Uydu kablosu takılı değilken dediğiniz gibi anında bağlanıyor.
Wi-fi kanal değişimi yapın, ağ ismi ve şifreyi değiştirin vs diye geçiştirildi biraz. Multi ağ özelliği diye bir şey gelecek sorun kalmayacak dendi; gelmedi.
Kendi denediğim yöntemler;
- Ağ adı, şifre vs değiştirdim. Olmadı.
- 12 volt 3 amperlik daha kaliteli bir adaptörle denedim belki içinde gelen 1.2 amper yetmiyor diye. Sonuç negatif.
- Eski routerım vardı onda aynı ağ ismi ve şifreyle baya baya bağlandı. Cihaz seçiyor gibi biraz.
- Hızlı kapatma moduna aldım. Boşa elektrik yakıyoz ama açınca 30 saniye beklemeyip anında ekrana görüntü geliyor. Cihaz kapanmadığından ağdan da kopmuyor . Negatif yanı; elbet bir ara takılabiliyor, fiş sök-tak....
Bu soruna biraz öncelik verseler keşke.
Çabuk ısınır,hızlı kapatmadaDediğiniz sorunu aylar önce söyledim. Uydu kablosu bağlıyken dediğiniz gibi açılışta ip alamıyor. İlk açılışta ip alması için, sinyali çekmeyen (yüzde 0 olan) bir kanalda bekleyince bağlanıyor. Uydu kablosu takılı değilken dediğiniz gibi anında bağlanıyor.
Wi-fi kanal değişimi yapın, ağ ismi ve şifreyi değiştirin vs diye geçiştirildi biraz. Multi ağ özelliği diye bir şey gelecek sorun kalmayacak dendi; gelmedi.
Kendi denediğim yöntemler;
- Ağ adı, şifre vs değiştirdim. Olmadı.
- 12 volt 3 amperlik daha kaliteli bir adaptörle denedim belki içinde gelen 1.2 amper yetmiyor diye. Sonuç negatif.
- Eski routerım vardı onda aynı ağ ismi ve şifreyle baya baya bağlandı. Cihaz seçiyor gibi biraz.
- Hızlı kapatma moduna aldım. Boşa elektrik yakıyoz ama açınca 30 saniye beklemeyip anında ekrana görüntü geliyor. Cihaz kapanmadığından ağdan da kopmuyor . Negatif yanı; elbet bir ara takılabiliyor, fiş sök-tak....
Bu soruna biraz öncelik verseler keşke.