M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
Bu olayı tam olarak neden yaptığını bilmiyorum ,ama bu gün yeni yazılım gelmiş ,hatalar düzeltilmiştir deyip yükledim ,önceleri team içine girdim ,ama sonra ne yapıyorsam veya ne oluyorsa bir daha giremiyorum team içine "bağlantını kontrol et" deyip ,çıkıyor,her seferinde reset atmak da bana acaip geliyor doğrusu,ama buna neyin sebeb olduğunu mutlaka bulacağımBu isemi yap sonra dvb ve oscam yedegi alip fabrikaya al
Yedegi geri yukle artik sorun olmaz dostum
usta, titan seni baya kızdırmış bu arada hayırlı olsun, güle güle kullanbuna neyin sebeb olduğunu mutlaka bulacağım
Teşekkür ederim ramazan,bana geldi bu cihaz ,"ne yaparsan yap" dendi bol bol iptv izliyorum ve tabii bol bol kurcalıyorum.Benden daha çok kurcalıyan yoktur sanırım ,eksikleri çok bana göre ,veya eksik demeyeyim de düzeltilmesi gereken yeri diyeyim .Hep yazdım biliyorsun, fiyat politikası bana göre çok yüksek bu cihaz içinusta, titan seni baya kızdırmış bu arada hayırlı olsun, güle güle kullan
Yedeğini alırız derken ,ne yedeği bu ? full yazılım yedeği miflash bozuldugunda M memoli1478 ustadan yedeğini alıp cihaza takarız bozulana kadar yolu var 2 dk kalıplama işi bu
Sıfır flash senin pikoya taktıgımızın gibiYedeğini alırız derken ,ne yedeği bu ? full yazılım yedeği mi
Şimdilik bozulmadı ,ha bire kilitleniyor ama daha sağlam ,bol bol film izliyoruzSıfır flash senin pikoya taktıgımızın gibi