M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
eleştiri ve geri bildirim ile cihaz daha verimli olur. alet bazen takılıyor. menü kullanımında ufak pürüzler var.cihaza destek gayet iyi her cihaza bu kadar malesef deestek verilmiyor.
iki tuşa aynı anda mı basılacak, geri gitme için?bu modelde pencereyi ok ile küçült ses kısma tuşu ile geri gitmektedir ve daha pratiktir istersen test et
Foruma giriş yaptığında M memoli1478 ustamız sorunuzu yanıtlayacaktır. Lütfen bekleyin.gercekrambo, merhaba magic iptv bölümünde oto ip leri buldu ilk seferde tr haber tr çocuk tr müzik tr spor çıktı lakin tv ac kapa yapınca tr spor kayboldu alt kısımdan Server ara yeşil kırmızı sari tuşları ile arama yaptım saatlerce yine 1 2 3 4 üncü serverlardan tr spor bölümü gelmedi ne yapmış olabilirim yada komple cihazı sıfırlama varmi fabrika ayarlarına döndüm lakin magic iptv bölümü sıfirlanmadi ip ler duruyo yardımcı olurmusunuz
M memoli1478, merhaba magic iptv bölümünde oto ip leri buldu ilk seferde tr haber tr çocuk tr müzik tr spor çıktı lakin tv ac kapa yapınca tr spor kayboldu alt kısımdan Server ara yeşil kırmızı sari tuşları ile arama yaptım saatlerce yine 1 2 3 4 üncü serverlardan tr spor bölümü gelmedi ne yapmış olabilirim yada komple cihazı sıfırlama varmi fabrika ayarlarına döndüm lakin magic iptv bölümü sıfirlanmadi ip ler duruyo yardımcı olurmusunuz
M memoli1478, merhaba sorunuma yardımcı olma şansınız varmi merhaba magic iptv bölümünde oto ip leri buldu ilk seferde tr haber tr çocuk tr müzik tr spor çıktı lakin tv ac kapa yapınca tr spor kayboldu alt kısımdan Server ara yeşil kırmızı sari tuşları ile arama yaptım saatlerce yine 1 2 3 4 üncü serverlardan tr spor bölümü gelmedi ne yapmış olabilirim yada komple cihazı sıfırlama varmi fabrika ayarlarına döndüm lakin magic iptv bölümü sıfirlanmadi ip ler duruyo yardımcı olurmusunuz
tr spor yok diye hatırlıyorum. şifreli değil, düz spor kanalları da yok. trt spor, a spor vb. gibi. halbuki olmalı. bunlar şifresiz, halka açık yayınlar.gercekrambo, merhaba magic iptv bölümünde oto ip leri buldu ilk seferde tr haber tr çocuk tr müzik tr spor çıktı lakin tv ac kapa yapınca tr spor kayboldu alt kısımdan Server ara yeşil kırmızı sari tuşları ile arama yaptım saatlerce yine 1 2 3 4 üncü serverlardan tr spor bölümü gelmedi ne yapmış olabilirim yada komple cihazı sıfırlama varmi fabrika ayarlarına döndüm lakin magic iptv bölümü sıfirlanmadi ip ler duruyo yardımcı olurmusunuz
M memoli1478, merhaba magic iptv bölümünde oto ip leri buldu ilk seferde tr haber tr çocuk tr müzik tr spor çıktı lakin tv ac kapa yapınca tr spor kayboldu alt kısımdan Server ara yeşil kırmızı sari tuşları ile arama yaptım saatlerce yine 1 2 3 4 üncü serverlardan tr spor bölümü gelmedi ne yapmış olabilirim yada komple cihazı sıfırlama varmi fabrika ayarlarına döndüm lakin magic iptv bölümü sıfirlanmadi ip ler duruyo yardımcı olurmusunuz
M memoli1478, merhaba sorunuma yardımcı olma şansınız varmi merhaba magic iptv bölümünde oto ip leri buldu ilk seferde tr haber tr çocuk tr müzik tr spor çıktı lakin tv ac kapa yapınca tr spor kayboldu alt kısımdan Server ara yeşil kırmızı sari tuşları ile arama yaptım saatlerce yine 1 2 3 4 üncü serverlardan tr spor bölümü gelmedi ne yapmış olabilirim yada komple cihazı sıfırlama varmi fabrika ayarlarına döndüm lakin magic iptv bölümü sıfirlanmadi ip ler duruyo yardımcı olurmusunuz