M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
oscam auto sistem yapısı değiştirildi
sistem güncellemesi yapıldı
sistem güncellemesi yapıldı
Geldim forumlarda cuma mesajı geçiyorum 2 foruma giremedim şifreyi değiştirmiştim güncellediği halde kabul etmiyor memolinin forumlarından 2,de hata veriyor diğerlerinde sorun yok
Ben de admin oldum mu diye girdim anaaa ne göreyim ne admini, bir tek banlanmadığım kalmışOlur ama ne kadarsağlıklı olur bilmiyorum
Uydu forumları artık eskisi gibi değil bir çoğu el değiştirdi bazıları kapandı kalanlarda yeni kendilerini öyle bi kasıyor,ki birşey yazıp konuşamıyorsun bende hiç böyle sorun yaratacak konulara girmiyorum boş verdim artık iyi olan ustalarda zaten yeni açılanlara doğru kayıyorlar mesala mach1 forum ilklerden, özmena forum türkey forum işlerine gelmeyeni hemen aforoz ediyorlar beni türkey forumda banladılar yaklaşık 2 yıl oldu bende ondan sonra birdaha hiç uğramadım isteseydim email,isim değiştirip girerdim ama zaten o eski hava yok herşey iptv ve account,a döndü bende artık yavaş,yavaş uzaklaşıyorum o forumlardan bildiklerimi paylaşıyorum soran olursa cevaplıyorumBen de admin oldum mu diye girdim anaaa ne göreyim ne admini, bir tek banlanmadığım kalmış
beeeeeeeeeeenim sungete titan pro yeni yazilim gelmiyor usb. il atacam sizde varmi tesekurler