teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
M
memoli1478 , süper olmuş oscam eline sağlık,tek kelime ile şahane
Merhaba, konu hakkında bilgi sahibi değilim. CCCam bu mu? nerden alınır. Exxen var mı?
Cccam ,linux ve android uydu alıcılarında kullanılan bir kart paylaşım protokolüdür. Yerli yayın dağıtıcılar yoktur,iptv değildir,bir zamanlar çok popülerdi ,sanki eskiye dönüyoruz gibi görüyorum ben şahsen Genellikle motorlu çanakta veya çoklu lnb kullana çanaklarda kullanılır,kullanıcı TR üzerinden geçen uyduların ışınlarını alarak (basitçe yazdım) cccam sayesinde çözerek izler yayınları.Yani IPTV ile karıştırılmamalıMerhaba, konu hakkında bilgi sahibi değilim. CCCam bu mu? nerden alınır. Exxen var mı?
sendeki cihaz teraspy abimle yaşıt yani o 40lı yaşlara dönemezse sen de yeni sistemden faydalanamazsın bunun için yeni cihaz al bunu da at gitsinbu konulara çok uzağım elimde goldstar 11400 cım kartlı modüllü bir cihaz var yararlanmış olduğunuz sistemden faydalanabilir miyim kenarda duruyor belki bir gün işe yarar diye merkezi sistemden yayın alıyoruz
titan pro da oscam menüsü var mı kodların girildiği?yeni oscam autrol sisteme eklenmiştir panelde izlenen kanal karakter sorunu giderildi iyi kullanımlar
Var ,bende foto vardı bulursam atayımtitan pro da oscam menüsü var mı kodların girildiği?
titan pro da oscam menüsü var mı kodların girildiği?
BuldumVar ,bende foto vardı bulursam atayım
Elbette girilir ,ona da bakayım bulursam yazayımCihazda manuel olarak oscam girilecek yer var mı?
Ccam girilecek yeri buldum ama oscam manuel olarak giriliyor mu