Sungate TITAN kanal editörü - fotoromanlı anlatım :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu gün benim cihaz inanın 6.cı kez kilitlendi ,(bu gün 2 kere üst üste yani), kanal listesini editleyip yükledim (kendi bildiğim yolla) ,2 kere de kilitlendi "----" de kaldı yine,tabii sadece bunu yapmakla cihazın kilitlenmesi ve açılmaması da bir garip durum bana göre,hani açılıp "abi ,bende kanal yok yükle bakalım" dese ,anlarım ,onu da demiyor ,cihaz pat diye kilitleniyor ,veya aldığı yedekten geri yüklese daha süper olur ama neyse ,çin malı cihazlar,fazla beklentiye girmemek lazım :ok
Bende internette dolaştım ,bir yandan gazeteleri okuyarak ,ve bingo buldum bir program ,çalıştırdım ama beğenmedim ,tekrar arattım bu sefer iyi bir programa denk geldim bakalım beğenecekmisiniz :)
İşte bulduğum program :
Bu arada dil dosyasını editliyorum ,dreambox yazan yerde titan yazıyor bende ,tamamlıyayım yüklerim :ok

Programı çalıştırın ,1 nolu ayarlara tıklayıp açın

tavsiye-138.png

Ayarlarda ilk yapmanız gereken ,cihazın aldığı İP girin ,benim ip böyle ,sizinki farklı olabilir
hatta ip girip diğer yerleri de doldurduktan sonra bağlantıyı" test ip connection" ile kontrol edin
(ip niz dışında diğer yerleri aynen siz de girin)
:ok
tavsiye-139.png

tavsiye-140.png

tavsiye-141.png

tavsiye-142.png

Herşey tamam ise ayarlarınıza bir isim verip, sağ aşağıdan "save" ile kaydedip çıkın

tavsiye-143.png

Kanalları ayarladıktan sonra FTP ile cihaza geri yüklemek için adımları takip edin(yanlış adım atmayın,ona göre karışmam :) )

tavsiye-13748a873f345433b2e.png

tavsiye-144.png

tavsiye-145.png

tavsiye-146.png

tavsiye-147.png

Deneme-yanılma ile kesin yaparsınız ,böylece fasa-fiso kanallardan kurtulmuş oldum ben şahsen :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt