M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
4 adet stalker portal 4 adet xtream portal var. İnternette ve telegram da birçok platformada paylaşımlar var. Biri olmadı biri bişekilde oluyor. Malum kanaldaki maçlarda donma kasma gecikme olmadan izleniyor genelde. Ücretli üyeliğin bile olsa maç esnasında net çok yoğun olduğu için ücretli bile donma kasma yapabiliyor. Ama iyibir sağlayıcı min 100 mega net hızı sağlam 3 5 portal bulursan sıkıntı olmadan izlersin . Benim net 25 mega ama hafta sonrı özellikle 4 veya 5 e düşüyor. Hele derbi maçsa netten kaynaklı yandın netin ne kadar iyi donma kasma olmadan izleme şansın o kadar yüksek.arkadaşlar bu cihaz ile herhangi bir yerden iptv almadan, malum kanalın maçlarını donmadan ve gecikmesiz bir şekilde izleyebilirmiyiz ? Benim pek bilgim yokda, bilgi verebilecek bir arkadaş varmıdır ?
İnternet konusunda maalesef bulundugum bölgedeki altyapı yetersiz. türknet yapa altyapısını kullanıyorum. 23 Mbit civari hız alıyorum. Yeterli olur mu ?4 adet stalker portal 4 adet xtream portal var. İnternette ve telegram da birçok platformada paylaşımlar var. Biri olmadı biri bişekilde oluyor. Malum kanaldaki maçlarda donma kasma gecikme olmadan izleniyor genelde. Ücretli üyeliğin bile olsa maç esnasında net çok yoğun olduğu için ücretli bile donma kasma yapabiliyor. Ama iyibir sağlayıcı min 100 mega net hızı sağlam 3 5 portal bulursan sıkıntı olmadan izlersin . Benim net 25 mega ama hafta sonrı özellikle 4 veya 5 e düşüyor. Hele derbi maçsa netten kaynaklı yandın netin ne kadar iyi donma kasma olmadan izleme şansın o kadar yüksek.
Hız 20 den aşşaya düşmezse sıkıntısız kullanırsın ustam. Ama dediğim gibi ücretlide olsa bazen donma kasma olabiliyor. Titan veya başka bir cihaz fark etmez sağlam portal adresi işi çözer, onuda guruplardan veya net sitelerinden çözersin.İnternet konusunda maalesef bulundugum bölgedeki altyapı yetersiz. türknet yapa altyapısını kullanıyorum. 23 Mbit civari hız alıyorum. Yeterli olur mu ?
Özelden yazıyım ustambu dediginiz telegram grubu hakkında bilgi verebilirmisiniz ? bende katılayım